Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen összetételű ez az oldal, milyen emberek a felhasználói?
Ugye ez a társkeresési problémák kategória, viszont annak ellenére, hogy vannak női felhasználók is, szökőévente egyszer látni kb. olyan kérdést ahol nőknek lennének társkeresési problémái. A kérdések fele olyan ami incel férfiaktól van, a másik fele incel férfiakat fikázó kérdés.
Tehát ebből az rajzolódik ki, hogy van itt jó pár (nyilván az átlagon aluli külseje miatti) incel férfi, és van egy masszív női réteg akiknek az égvilágon semmi gondjuk nincs a társkereséssel, párkapcsolatban vannak és mivel a férjük/párjuk eltartja őket, dolgozik helyettük is vagy csak simán gazdagok a szülei, ezért a nőknek semmi más dolguk nincs, mint találni egy értelmetlen hobbit és ez a sikertelen férfiak fikázása, megalázása, sárba tiprása naphosszat.
Tehát akkor ennek az oldalnak, ennek a szekciójának kizárólag incel férfiak és férfiak által eltartott unatkozó nők a felhasználói?
mivel a férjük/párjuk eltartja őket, dolgozik helyettük is vagy csak simán gazdagok a szülei, ezért a nőknek semmi más dolguk nincs, mint találni egy értelmetlen hobbit és ez a sikertelen férfiak fikázása, megalázása, sárba tiprása naphosszat.‘
ilyeneket honnan veszel, te incel gyoker? ne csodalkozz, hogy orok
szuz maradsz, ha egy random norol rogton az jut eszedbe, hogy biztosan eltartjak, vagy a pasija vagy a szulei, de az kizart, hogy dolgozzon es magat tartsa el.
ennyi erovel titeket meg anyatok tart el otthon.
Nekem nincs párom nőként, viszont nem szoktam erről kérdést feltenni, mert nagyjából tudom, miért nem.
Dolgozom, egyedül nevelem a gyerekemet, nem tartanak el.
A felhasználók java része valószínűleg átlagember, csak néhány hiperaktív hülye nyom mindent tele a kedvenc agybajával. Emlékszem, úgy egy-két éve pl. a szex rovat tele volt "a gonosz férfiak rákényszerítik a nőket az undorító análszexre, ugye milyen gonoszak a férfiak?" szintű kérdésekkel, minden napra jutott 5-10 ilyen téma, és a más jellegű kérdések is tele voltak szemetelve ezzel a hisztivel. Mostanában meg szinte egyáltalán nem jön elő ez a téma. Egyszerűen valszeg kiregelt vagy jobb dolga akadt annak az 1 vagy 2 nyomorultnak, aki ilyen kérdések gyártásával töltötte az idejét.
Innen is ha csak az 1-2-3 legaktívabb incel távozna, teljesen átalakulna a rovat hangulata.
Gyerekek, ma megtudtuk, hogy minden nő, aki párkapcsolatban van, annak gazdag a szülője vagy a férje vagy a párja, sose dolgozott és még főznünk se kell.
akkor én most hátra is dőlök, hétfőn szerintem dolgozni se megyek be, apámat meg felhívom már, hogy lassan új kocsit kéne venni.
#17: ja es amugy a feminista szervezetekrol is kapjuk a penzt, hogy ide kommentelunk, azt kihagytad.
(nem vicc, multkor valemelyik agymosott ezzel allt elo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!