Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés úgy leélni egy életet hogy nem vonzódik hozzád egyáltalán a másik nem? Hogy undorodnak tőled a nők?
Most vagyok 30, de olyan 15-16 környékén már leesett hogy engem nem talál semmilyen szinten vonzónak a másik nem.
Aránytalan fejem van, apró szemek, hatalmas kampós orr, nagyon széles pofacsont. Nem szép, nem esztétikus.
Gyakorlatilag egy őszinte mosolyt nem kaptam soha nőtől. Nem hogy őszinte szerelmet...
Általában undorodva néznek rám, elfordítják a fejüket, stb.
Mai napig rossz érzés látni a nevetgélő párokat, és azt kérdezgetni magamtól, engem miért nem szeretnek? Engem miért nem tud senki szeretni?
Akik hasonlóakat tapasztalnak, milyen érzés? Hány évesek vagytok és mikor esett le nektek hogy nem szeretnek a nők?
“ emberek magukhoz hasonlóakkal barátkoznak”
Ja, és általában az emberek magukhoz hasonló párt is keresnek egyébként.
Aztán kérdezed, hogy én hozzá nyúlnék-e egy ronda faszihoz... Számomra ez így elég értelmezhetetlen, mi számít rondának? Nyilván, akitől én magam undorodok, és nem vonz, ahhoz nem nyúlnék hozzá, természetes. Egyébként pedig egy vonzó nőnek tartom magam, mégis kevésbé vagyok felszínes, mint te (saját bevallásod alapján). Kezdtem már olyan férfivel, aki a környezetem szerint finoman kifejezve is sz@rul nézett ki. Elég változatos külsejű férfiak tetszenek, szerencsére nem befolyásolnak a társadalmi ideálok.
De egyébként a kérdésem nem arról szólt, hogy miért nem kezdesz ronda emberekkel. Mindenkinek szíve joga, hogy kivel akar párkapcsoltba lépni. Azt kérdeztem, hogy miért vagy ilyen lenéző velük, mikor ugyanabban a hajóban eveztek állítólag? A ronda ember az semmi, stb. Talán nem ott a baj, hogy milyen emberekkel barátkoztál.. hanem, hogy az értékrendet totálisan korcs.
Nem mindenki tud lefekudni olyan emberrel, akihez nem vonzodik.
Nekem van egy ismerosom, 40 feletti pasi, o mindig az also polcrol szedi a betevot. Kifejezetten a kover nok az esetei. Neki rendesen koptatva van a farka, de ez a szuperero nem mindenkiben van meg, bennem sem.....
En osszesen ket nonek jottem be, mind a ketto idosebb volt, az egyik 3 evvel, a masik 15-tel. Abbol a 3 evvel idosebb veleszuletett fogyatekossaggal elt. Szoval ez a "valasztek".
A 4-es amugy jol csinalja...
36F incel
Ki kell ugrani a metró elé.
Később se lesz változás..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!