Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen érzés úgy leélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bandi_a_Ló kérdése:

Milyen érzés úgy leélni egy életet hogy nem vonzódik hozzád egyáltalán a másik nem? Hogy undorodnak tőled a nők?

Figyelt kérdés

Most vagyok 30, de olyan 15-16 környékén már leesett hogy engem nem talál semmilyen szinten vonzónak a másik nem.

Aránytalan fejem van, apró szemek, hatalmas kampós orr, nagyon széles pofacsont. Nem szép, nem esztétikus.

Gyakorlatilag egy őszinte mosolyt nem kaptam soha nőtől. Nem hogy őszinte szerelmet...

Általában undorodva néznek rám, elfordítják a fejüket, stb.

Mai napig rossz érzés látni a nevetgélő párokat, és azt kérdezgetni magamtól, engem miért nem szeretnek? Engem miért nem tud senki szeretni?

Akik hasonlóakat tapasztalnak, milyen érzés? Hány évesek vagytok és mikor esett le nektek hogy nem szeretnek a nők?

2021. máj. 31. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Jó érzés
2021. máj. 31. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Bármennyire rosszul nézel ki, találhatsz párt, szóval ne így állj a dolgokhoz. Inkább hozd ki magadból a maximumot, aztán keresgélj.
2021. máj. 31. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Balázs, te eleve alkalmatlan vagy kapcsolatra. Minden eddigi megnyilvánulásod azt mutatja, mennyire csak és kizárólag arra vagy kihegyezve, hogy te mit kaphatsz / vehetsz el a másiktól.
2021. máj. 31. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Cső Balázs, mi a kotta mostanság?

De hogy válaszoljak neked valami értelmeset. Én 44 vagyok, nekem kb 7-8 évesen esett le, hogy nem egészen úgy nézek ki, ahogy kéne.

Gimiben egyszer megpróbáltam, simán kiröhögött. Az elvette a kedvem pár évre a dologtól.

Aztán egyetem alatt is egyszer megpróbáltam, annak is kínos vége lett. Megint elment a kedvem pár évre.

Mikor dolgozni kezdtem utána jártam konditerembe pár évig (még mielőtt megkapnám, hogy zsíros tohonya vagyok, versenyszerűen atletizáltam egészen gimi közepéig, iskolai kosárcsapat, tenisz, egyikben ***sem*** voltam különösebben jó, de attól még heti több edzés volt, amúgy nem dobóatléta voltam ezért nem is voltam soha egy nagydarab akármi...). Megpróbáltam társkersőn (bár ezt hagyjuk is, nem is számolom bele az elutasításokba), személyesen kb. 8-10 alkalommal. Minden hétvégén puccos szórakozóhelyre jártunk annak idején (azaz ki kellett rendesen öltözni, nem csöves rocker szerkó, hanem elegáns ing, nyakkendő néha...). Vagy sima jelzés volt, hogy "húzzak onnan", vagy esetleg kiröhögött a barátnőjével a tündérke, hogy "nemigaz ez udvarolni akar nekem" (igen, ezt mondta).

Aztán 30 körül tudatosan elkezdtem kerülni őket. Soha nem megyek jó nők közelébe (BKV, stb.), soha nem nézek rájuk, soha nem megyek el haverjaimmal, ha nőt is hívnak és ez segített továbblépni, pár év alatt elég jó lett.

Ha elfogadsz egy tanácsot, attól, aki már végigment ezen az úton. Engedd el és töltsd hasznosan az időd. Én az ezzel elbaszott idő alatt szerezhettem volna még egy nyelvvizsgát, diplomát, akármit... Tégy így, sokkal beljebb leszel.

Még annyit hozzátennék, hogy nekem is lehetett volna pár *ronda* nőm, de azokat hagyjuk. Semmi szükségem olyanokra. Ha te megelégszel velük, akkor akár fogadni is merek veled pénzben, hogy lesz, sok. Az bárkinek lehet, az semmi.

2021. máj. 31. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

4-es, már majdnem elkezdtem együttérezni veled, aztán elolvastam az utolsó bekezdést.

Megérdemled a sorsod...

2021. máj. 31. 19:52
 6/14 anonim ***** válasza:
5-ös, természetesen igazad van, én is tudom, sajnálatra nincs ok. Egyébként elég jó életet tudok magamnak biztosítani így is, kevés ember van, akinek mindene megvan. Nekem ez nincs :).
2021. máj. 31. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
#4. Én sosem értettem, amikor ronda emberek ennyire lenézően beszélnek más ronda emberekről.:D De tényleg, érdekel, ebben mi a logika? Ha meg troll vagy, akkor semmis a kérdésem. Bár akkor is szánalmas vagy.
2021. máj. 31. 20:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért te hozzányúlnál jó kedvel egy ronda faszihoz? Na, hát én se nyúlok hozzá szívesen egy ronda nőhöz.

Egyébként ha érdekel ott lehet a kutya elásva, hogy valamilyen oknál fogva mindig nőknél népszerű haverjaim voltak, akik tényleg a felső polcról akasztják le a heti adagot. Így ronda nőkkel nem is nagyon találkoztam régen ráadásul ugye azt is láttam milyen is lehetne, ha jól néznék ki...

Általában ez ugye nem így szokott lenni, emberek magukhoz hasonlóakkal barátkoznak, akik aztán a saját szintjükön levő lányokat ismernek.

2021. máj. 31. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
#8: és ha tényleg olyan fene jó életet tudsz magadnak biztosítani, akkor miért nem plasztikáztatsz? Vagy arra már nem futná?
2021. máj. 31. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

"Miért te hozzányúlnál jó kedvel egy ronda faszihoz?"

Hát, elő-előfordult. (Egyébként helyesen: jó kedvvel)

Biztos az én készülékemben van a hiba, de engem elsősorban a másik ember személyisége érdekel, és nem a külseje.

Igen, volt olyan partnerem, akinek először taszított a külseje, de megvan az a hibám, hogy idővel egy szép embert is képes vagyok csúnyának látni, ha visszataszító a személyisége, és egy előnytelen külsejűt is vonzónak, ha jól érzem magam a társaságában.

2021. máj. 31. 20:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!