Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS!Hogy lehet ez túl élni, akarjam-e, azt, hogy egy sikertelen randi után kérésemre megkaptam a magyarazatot: Nagyon ráncos nő vagyok?
Végig sirtam, és bealtatozva töltottem a 7veget, úgy 60 evesen. Épp a kritika ellenkezőjét tudtam magamról és teszek is érte, torna, ápoltság, csinos megjelenés. A ráncokat latom, de nem tudtam, hogy ennyire durva.
Nem akarok élni, de a gyáva vagyok megtenni. Mélyen megalázott lettem. Nem szabad megoregedni! Tudom, bármilyen válasz jón, ebből már nem tudok kijonni
Okos dolgokat írtál! Persze, így van: Az addig kimondatlan igazság fáj a legjobban.
Ennek ellenére vallom, hogy ocsmány dolog megalázni bárkit azzal, ami az élet változtathatatlan velejáróija. Illetve, van kegyes "hazugság", ami a valósag kimondásának lehet egy finomitott változata. 1szerűen: mást keresek, fiatalabbat.
A ffi csípóból hazudott 5evet a maga javára. Teljesen alaptalanul, holott, megalapozva sem lehetne adatokat szépiteni Mindegy is. Ez történt. Változtatni nem lehet rajta, önmagammal van baj, hogy ennyire a szivemre vettem. Aki nincs felvértezve, nem bízik önmagaban, az így jár.Tanuljatok a példámból, hisz a rossz példa is útmutató, így NE tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!