Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » SOS!Hogy lehet ez túl élni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS!Hogy lehet ez túl élni, akarjam-e, azt, hogy egy sikertelen randi után kérésemre megkaptam a magyarazatot: Nagyon ráncos nő vagyok?

Figyelt kérdés

Végig sirtam, és bealtatozva töltottem a 7veget, úgy 60 evesen. Épp a kritika ellenkezőjét tudtam magamról és teszek is érte, torna, ápoltság, csinos megjelenés. A ráncokat latom, de nem tudtam, hogy ennyire durva.

Nem akarok élni, de a gyáva vagyok megtenni. Mélyen megalázott lettem. Nem szabad megoregedni! Tudom, bármilyen válasz jón, ebből már nem tudok kijonni

2021. máj. 31. 07:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Okos dolgokat írtál! Persze, így van: Az addig kimondatlan igazság fáj a legjobban.

Ennek ellenére vallom, hogy ocsmány dolog megalázni bárkit azzal, ami az élet változtathatatlan velejáróija. Illetve, van kegyes "hazugság", ami a valósag kimondásának lehet egy finomitott változata. 1szerűen: mást keresek, fiatalabbat.

A ffi csípóból hazudott 5evet a maga javára. Teljesen alaptalanul, holott, megalapozva sem lehetne adatokat szépiteni Mindegy is. Ez történt. Változtatni nem lehet rajta, önmagammal van baj, hogy ennyire a szivemre vettem. Aki nincs felvértezve, nem bízik önmagaban, az így jár.Tanuljatok a példámból, hisz a rossz példa is útmutató, így NE tedd.

2021. máj. 31. 21:29
 22/22 anonim ***** válasza:
Ebben teljesen egyetértek, valóban ocsmány és nem mellesleg primitív dolog ilyennel megalázni valakit. Ilyenekbe sokan belefutunk életünk során és nagyon nem esnek jól. Viszont tudod, ami nem öl meg, az erősebbé tesz.:)
2021. máj. 31. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!