Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » SOS!Hogy lehet ez túl élni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS!Hogy lehet ez túl élni, akarjam-e, azt, hogy egy sikertelen randi után kérésemre megkaptam a magyarazatot: Nagyon ráncos nő vagyok?

Figyelt kérdés

Végig sirtam, és bealtatozva töltottem a 7veget, úgy 60 evesen. Épp a kritika ellenkezőjét tudtam magamról és teszek is érte, torna, ápoltság, csinos megjelenés. A ráncokat latom, de nem tudtam, hogy ennyire durva.

Nem akarok élni, de a gyáva vagyok megtenni. Mélyen megalázott lettem. Nem szabad megoregedni! Tudom, bármilyen válasz jón, ebből már nem tudok kijonni

2021. máj. 31. 07:36
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
69%

"Susan Sharandon mondta, hogy nem plasztikáztat, nem botoxol, mert megdolgozott a ráncaiért."

LOL, hát persze. A titkos hozzávaló ez esetben is a hazugság. Természetesen ő is megcsináltatta a face liftinget. Ti meg beveszitek, hogy csak úgy magától nem lóg az arca egyáltalán hetvenévesen, mert ezt akarjátok elhinni.

A jól végzett plasztikai műtétről nem látszik, hogy plasztikai műtét történt, csak az, hogy fiatalos, kipihent a megjelenés.

Kérdező, te is nyugodtan menj el egy plasztikai sebészhez, ha fontos számodra a külső. Ha nem fontos, akkor pedig nyugodj bele, hogy látszik rajtad az öregedés.

2021. máj. 31. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
11.#, te legalább annyit rontottál a kérdező lelkiállapotán, mint aki szóvá tette a ráncokat!
2021. máj. 31. 11:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

ne már ez természetes dolog és lehetsz szexi pláne ha így karban tartod magad. Volt olyan 60-as nő hogy alig hittem el a korát nagyon bejött 26 éves létemre.

Nem tetszhetsz mindenkinek pl a legjobb pasira,vagy nőre akit az emberek 99% istenít is van aki azt mondja ez nem jó nem "szép".

Érezd jól magad a bőrödben ragyogj belül és kívülre is ki sugárzik.

2021. máj. 31. 11:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Megnézném ezt a " talpig úriember", hogy ő vajon hogy néz ki. Általában az olyanok szoktak ilyen bunkó módon megnyilvánulni, akik sokkal pocsékabbul néznek ki, mint akit kritizálnak. Sok ilyet látni társkeresőkön, elhanyagolt, borostás, pókhasú senkiháziak, nagy hallal a kezükben fényképezve, akik kikötik, hogy dekoratív, 50 kgnál nem kövérebb barátnőt keresnek. Kérdező, ne foglalkozz ilyen idiótákkal.
2021. máj. 31. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem elején mikor olvastam,hogy 30 körül vagy. Ennyi idősen ráncok nahát..és mégis miért tette ezt az illető szoba? Talán egy tinivel randiztál? Fel a fejjel, én meg senkit nem hallottam ráncok miatt kiborulni,hacsak nem fiatal az illető. Sőt van aki direkt rá is játszik,hogy több legyen. Amúgy vannak finom kezelések, amivel lehet ezen javítani, nem kell a sebészhez rohanni rögtön. Arc masszázs, jáde roller és kő, stb..
2021. máj. 31. 11:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Megvolt a mesedélelőtt :D
2021. máj. 31. 11:49
 17/22 A kérdező kommentje:

Ismeretlenül, nagyon köszönöm Mindannyiótoknak, hogy kezditek helyrerakni a lelkem, igaz, ennek a saját agyamban, magától kéne működnie.

Tényleg túl lelkis vagyok, összejöttek a dolgok,az egyedüllét, a 60 ev stb es ez nagyon melbe ütött. Felállok!

2021. máj. 31. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mindenki ráncos lesz. Még az a köcsög is aki rád mondta. Engedd el a problémát ne rágódj rajta !
2021. máj. 31. 14:30
 19/22 A kérdező kommentje:

Hálás vagyok a jóindulatotokért! Igazatok van! Persze, most összejött sok minden, és ezzel már betelte a pohár.

Emelt fővel kell viselni az idő múlását, hisz az élet természetes velejárója. Nálam a baj, a szomorúság. A nevetés hiánya, a szépet is kopottá teszi. Üdv. Nektek!

2021. máj. 31. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, túl lelkis vagy és szerintem is nyugodj meg. Tudnod kell, hogy attól, hogy ezt most így direktbe a szemedbe mondta valaki, még nem változott semmi. Ugyanaz vagy, mint előtte 1 órával. Viszont most kaptál egy negatív kritikát is és szerintem azért ütött ennyire szíven, mert legbelül te is tudod, hogy igaza volt az illetőnek. Nincs ebben semmi szégyen, 60 évesen nem olyan az ember bőre, mint 50 évesen. 30 évesen sem olyan, mint 20 évesen, hiába szeretnék sokan ezt hinni.

Valójában nem annak az embernek az áldozata vagy, aki ezzel ilyen módon szembesített, hanem a társadalmunkat átszövő hazug álszenteskedésnek. Mikor a 20. érettségi bulin elhangzik a "jajj, hát te semmit nem öregedtél", vagy a "rajtad semmit nem fog az idő", na ezek az igazán károsak. Alaptalanul építenek fel egy hamis önképet, ami persze oda-vissza alapon megy, egyfajta íratlan szabályként. Ez egészen addig működik, amíg 1-1 ember fel nem rúgja ezt a szabályt és ahogy esetedben is, kimondja amit valójában gondol. Ez lehet bunkóságból, sértettségből, esetleg azért mert éppen rossz napja volt, ez mindegy is. Ha nem ő, akkor megteszi más. Ilyenkor viszont ez az önkép sérül. Erre jön még rá a médiából folyamatosan áradó: csak a fiatal nő "a nő", de ne aggódj, ha már nem is vagy olyan fiatal, itt az X,Y,Z termék/szolgáltatás, amitől újra fiatalnak látszol. Nézd csak meg milyen szexi az 59 éves XY is bikiniben. Te is lehetsz ám ilyen. Nem, nem lehetsz. Azért nem, mert XY is csak a képeken olyan, ami a profi fotósoknak, sminkeseknek, képjavító programoknak köszönhető. Szerintem sokkal célravezetőbb lenne, ha a média inkább azzal foglalkozna, hogy hogyan fogadjuk el a korunkat, hogyan engedjünk el olyan dolgokat, amik már elmúltak és hogyan éljük meg annak az adott kornak a szépségeit. Csak ugye ebben nincs pénz...

2021. máj. 31. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!