Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállók, hogyan szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók, hogyan szoktátok leszerelni azokat az emberek, akik számon akarnak kérni titeket, hogy miért nincs párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mik a legjobb szövegek erre szerintetek?
2021. máj. 29. 22:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%

Egy kor felett és társadalmi közegben nem illik ilyet kérdezni. Egyfelől jó mert nem vájkálnak a magánéletedben, másfelől rossz mert nem derül ki hogy egyedül vagy ami bár lehet jó is meg nem is.

Sajnos a nők azt gondolják, hogy a férfiakról hogy aki egyedül van azzal:

1) Valami nincs rendben

2) Meleg

3) Csak futó kalandozik

A férfiak ennél elnézőbbek, sőt. Nekem vonzó ha valaki nem száll kapcsolatról kapcsolatra, ha egy nő egyedül van, nem találja a társát akkor hasonló a helyzetünk könnyebben tudok azonosulni vele.

2021. aug. 23. 06:22
 22/31 anonim ***** válasza:
49%
Nőknél szerintem furább, ha mondjuk 30 körül egyedül vannak, tekintve milyen kereslet van a lányokra. Férfinál simán benne van még 40+-osan is.
2021. aug. 23. 09:00
 23/31 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg tiszteletreméltó ha valaki egyedül van és megőrzi a tartását.

Simán a visszahúzódóbb embereknek nehéz ismerkedni.

De az igaz, hogy a nőknek könnyebb mert a kereslet az megvan, kb. 35-ig.

2021. aug. 23. 09:25
 24/31 anonim ***** válasza:
79%
Nekem ismeros sosem nyomult, se munkahelyen. Ez nem szamit elfogadhato civilizalt viselkedesnek. Ez nem a te szamodra kinos, ez durvasag. Aki ilyet kerdezett, nem jutott messzire. Nem reagaltam, otthagytam, vagy mondtam hogy lapozzon.
2021. aug. 23. 13:09
 25/31 anonim ***** válasza:
31%

"Barátzónázok mindenkit aki emberien bánik velem, közben csorgatom a nyálam a bunkó menócsávókra"

24/L

2021. aug. 24. 02:50
 26/31 anonim ***** válasza:

21-es

Mivel a nők sosem voltak abban a helyzetben, ezért könnyen ítélkeznek.

Plussz valamiért az idősebb nők azt hiszik, hogy a fiatalabb férfiak bármikor könnyedén szereznek szexpartnert, amit szintén sosem értettem.

2021. nov. 7. 13:14
 27/31 anonim ***** válasza:
70%
Nem válaszolnék. Másról beszélnék.
2021. nov. 7. 23:17
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem találtam meg azt a nőt akivel ugyanazok a céljaink...
2021. nov. 8. 08:11
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
meleg vagy... nekem egyértelmű ha egy nő vagy férfi meleg.
2021. nov. 20. 16:40
 30/31 anonim ***** válasza:
92%

Tőlem számtalanszor kérdeztek ilyet (nő vagyok, és bizonyos életkor után már egyenesen számonkérően). Általában nem tudtam semmi frappánsat válaszolni, de kukáztam azokat az embereket, akik ilyen módon számon kértek/felelősségre vontak - Mert volt ilyen is bőven.

Hihetetlen, mit meg nem engednek maguknak az emberek.

2021. dec. 28. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!