Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, hogyan szoktátok leszerelni azokat az emberek, akik számon akarnak kérni titeket, hogy miért nincs párkapcsolatotok?
Egy kor felett és társadalmi közegben nem illik ilyet kérdezni. Egyfelől jó mert nem vájkálnak a magánéletedben, másfelől rossz mert nem derül ki hogy egyedül vagy ami bár lehet jó is meg nem is.
Sajnos a nők azt gondolják, hogy a férfiakról hogy aki egyedül van azzal:
1) Valami nincs rendben
2) Meleg
3) Csak futó kalandozik
A férfiak ennél elnézőbbek, sőt. Nekem vonzó ha valaki nem száll kapcsolatról kapcsolatra, ha egy nő egyedül van, nem találja a társát akkor hasonló a helyzetünk könnyebben tudok azonosulni vele.
Szerintem meg tiszteletreméltó ha valaki egyedül van és megőrzi a tartását.
Simán a visszahúzódóbb embereknek nehéz ismerkedni.
De az igaz, hogy a nőknek könnyebb mert a kereslet az megvan, kb. 35-ig.
"Barátzónázok mindenkit aki emberien bánik velem, közben csorgatom a nyálam a bunkó menócsávókra"
24/L
21-es
Mivel a nők sosem voltak abban a helyzetben, ezért könnyen ítélkeznek.
Plussz valamiért az idősebb nők azt hiszik, hogy a fiatalabb férfiak bármikor könnyedén szereznek szexpartnert, amit szintén sosem értettem.
Tőlem számtalanszor kérdeztek ilyet (nő vagyok, és bizonyos életkor után már egyenesen számonkérően). Általában nem tudtam semmi frappánsat válaszolni, de kukáztam azokat az embereket, akik ilyen módon számon kértek/felelősségre vontak - Mert volt ilyen is bőven.
Hihetetlen, mit meg nem engednek maguknak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!