Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni az életemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni az életemmel, ha leszerepeltem photofeeleren és 30 éves incel vagyok?

Figyelt kérdés

Természetesen a külsőm miatt vagyok incel, amire most bizonyítékot is találtam, nagyon csúnyán lepontoztak a nők. Így már világos minden, teljesen felesleges ember vagyok, az életem értelme egy nagy kövér nulla, semmi, zéró.

Mihez kezdjek a hátralévő életemmel? Ti mihez kezdenétek?

2021. máj. 28. 13:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Keress valami hobbit, legyen jól fizető állásod és járj el a rosszlányokhoz 🤷‍♂️
2021. máj. 28. 14:01
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Aki egy retardált netes szar (photofeeler vagy mi a tököm) alapján bármilyen következtetést levon a saját értékeivel kapcsolatban, az meg is érdemli.

Tedd fel még 100x ezt a kérdést, hátha egyszer megsajnál valaki. (Nem fog)

2021. máj. 28. 14:14
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
De komolyan, picsogsz, mint egy hormonzavaros tini. Kortársad vagyok de téged még haverként se lehet elviselni. És ehhez semmi köze a külsődnek.
2021. máj. 28. 14:16
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Vesd be magad a tudományos munkába. A gravitáció összeegyeztetése a másik három alapvető természeti erővel (elektromosság, gyenge és erős kölcsönhatás) pl. máig megoldatlan. De ha nem a fizika-matek az erősséged, akkor dolgozhatsz a krétai lineáris A írás vagy az indus-völgyi civilizáció írásának megfejtésén is. Ezek hosszú évekre elegendő elfoglaltságot biztosítanak, és ha jó leszel bennük, még akár egy elméleti fizikus / ókortörténész-nyelvész csajjal is összejöhetsz.

De járhatsz pl. kirándulni is.

2021. máj. 28. 14:30
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
A helyedben elmennék egy jó pszichológushoz... a photofeelert vagy mitökömet meg letojnám. Van egy cimborám, nem egy adonisz... de minden csajt 5 perc alatt kidumál a bugyijából, szóval nem a külsőn múlik.
2021. máj. 28. 14:31
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem a külsőd miatt vagy incel hanem azért mert szánalmas vagy.
2021. máj. 28. 16:18
 7/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%

A photofeeler egy rakás 💩💩💩. Objektív képet nem kapsz magadról, max. annyi értelme van, hogy a visszajelzések alapján kiderüljön: Beleférsz-e a mainstream szépségideálba.

Az életben azonban egy kicsit bonyolultabb a dolog. Ismerek olyan lányt, akit nem is annyira a párjai külseje, mint inkább a hozzáállása, kisugárzása fogott meg (az objektíven is ronda pasikat mondjuk ő sem fogadná a párjának).

Én azt mondom: Ha úgy érzed, hogy elégedetlen vagy magaddal, inkább dolgozz magadon - de ne azért, hogy BÁRKIT megkaphass, hanem hogy először TE érezd jól magad a bőrödben, több önbizalmad legyen. Ha van önbizalmad, más téren is sikeresebb leszel az életben. Szerény meglátásom szerint.

2021. máj. 28. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Engem meg felpontoztak photofeeleren, mégsincs matchem Tinderen, így most incel vagyok.
2021. máj. 28. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Fénykép önmagában csak annyit árul el rólad, hogy mennyire vagy fotogen. Van sok ember, aki élőben kellemes megjelenésű, de normális fotót nem lehet róla készíteni.
2021. máj. 28. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezőnek: Hány pontot kaptál?
2021. máj. 31. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!