Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni az életemmel, ha leszerepeltem photofeeleren és 30 éves incel vagyok?
Természetesen a külsőm miatt vagyok incel, amire most bizonyítékot is találtam, nagyon csúnyán lepontoztak a nők. Így már világos minden, teljesen felesleges ember vagyok, az életem értelme egy nagy kövér nulla, semmi, zéró.
Mihez kezdjek a hátralévő életemmel? Ti mihez kezdenétek?
Aki egy retardált netes szar (photofeeler vagy mi a tököm) alapján bármilyen következtetést levon a saját értékeivel kapcsolatban, az meg is érdemli.
Tedd fel még 100x ezt a kérdést, hátha egyszer megsajnál valaki. (Nem fog)
Vesd be magad a tudományos munkába. A gravitáció összeegyeztetése a másik három alapvető természeti erővel (elektromosság, gyenge és erős kölcsönhatás) pl. máig megoldatlan. De ha nem a fizika-matek az erősséged, akkor dolgozhatsz a krétai lineáris A írás vagy az indus-völgyi civilizáció írásának megfejtésén is. Ezek hosszú évekre elegendő elfoglaltságot biztosítanak, és ha jó leszel bennük, még akár egy elméleti fizikus / ókortörténész-nyelvész csajjal is összejöhetsz.
De járhatsz pl. kirándulni is.
A photofeeler egy rakás 💩💩💩. Objektív képet nem kapsz magadról, max. annyi értelme van, hogy a visszajelzések alapján kiderüljön: Beleférsz-e a mainstream szépségideálba.
Az életben azonban egy kicsit bonyolultabb a dolog. Ismerek olyan lányt, akit nem is annyira a párjai külseje, mint inkább a hozzáállása, kisugárzása fogott meg (az objektíven is ronda pasikat mondjuk ő sem fogadná a párjának).
Én azt mondom: Ha úgy érzed, hogy elégedetlen vagy magaddal, inkább dolgozz magadon - de ne azért, hogy BÁRKIT megkaphass, hanem hogy először TE érezd jól magad a bőrödben, több önbizalmad legyen. Ha van önbizalmad, más téren is sikeresebb leszel az életben. Szerény meglátásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!