Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy férfinak, hogy 30 éves korára még egy 1 éjszakás kalandot se tudjon összehozni?
Ne legyen külsőre a top 20% csávó között.
Vagy ne érje be az első szétcsúszott, foghíjas, elhízott, igénytelen macával, akit leitathat a diszkóban.
Szerintem ezt nem lehet külsőre vetíteni. Ismerek olyan férfit, aki pipogya, tutyi-mutyi, úgy néz ki mint a mama pici fia. Szóval külsőre sem vonzó, én azt mondtam ehhez nőnek az életében köze sem volt. Erre kiderül, hogy már volt felesége és van 2 közös gyerekük.
Ehhez képest a haverom teljesen átlagos, és neki meg nem volt senkije.
Ez a külsőn múlik.
Sztem nincs ilyen "univerzális tulajdonság", mert van, aki azért volt sikertelen eddig a szerelemben, mert peches volt, és nem találta meg a társát egyszerűen, és van olyan, aki a személyisége miatt sikertelen.
Személyiség terén az alábbiakat látom a környezetemben - azoknál a férfiaknál, akik nem nagyon jóképűek:
- messze többet vár el a nőktől, akiket hajkurászik, mint amit ő maga nyújtani tud (rondácska pasinak csak a 8+/10-es nő a jó), "pluszpont", ha az annál kevéssé tetszetős nőkről undorító módon beszél és azt gondolja, neki kijár azért a top nő, mert annyira jó a személyisége (és ez alatt kuriózum jellegűen jó személyiségnek tartja azt, hogy nem iszik, nem ver nőt és a saját területén szakbarbár, saját maga szerint szuperintelligens és művelt)
- igénytelenség külsőre
- nem tudnak közösségi helyzetekben természetesen, szimpatikus módon viselkedni, nem tudnak ismerkedni
- creepy stalker viselkedés, görcsösség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!