Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előző párom teljesen megalázot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előző párom teljesen megalázott, emiatt nem merek már senkivel ismerkedni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden: jelentkeztem egy állasra, ahol a fizetési igényt meg kellett jelölni az önéletrajzba. Megnéztem, hogy az adott pozícióban mennyi az átlagkereset és annak beírtam a 65%-át, mert nem akartam, hogy a túlzott anyagi igényeim miatt ne én kapjam meg az állást. Inkább a biztos kevés pénz, mint a semennyi. Felvettek, elkezdtem dolgozni, majd pár hónap múlva megtudtam egy velem azonos szinten lévő kolléganőmtől,hogy ő mennyit keres. Majdnem a keresetem 2,5-szeresét. Ezt elmeséltem a páromnak, aki közölte, hogy ebből is látszik, hogy született lúzer, élhetetlen nő vagyok, aki még szexmunkásnak se lenne jó (irodai munka volt egyébként a fent említett), mert még ott is hagynám, hogy lenyúljanak az ügyfelek.
2021. máj. 25. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Nos, elöször is, ha a piaci átlag közel felét kéred, az nem jó. A cég persze örül neki, de magaddal szúrsz ki. Másodszor, a kolléganő lehet, hogy már 4 éve van a cégnél, te meg most kezdtél. A hűséget szokták jutalmazni.

A párod így gondolkozott rólad. Ez az ő véleménye, de gondolom nem az első ilyen kirohanása volt. Mit tegyél? Haveri alapon ismerkedjél új emberekkel, amíg nem tudsz ismét bízni.

2021. máj. 25. 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam le, de az említett kolléganő 4 hónappal hamarabb kezdett ott dolgozni, mint én. Az első ilyen kirohanása volt, nagyon meglepett vele,de nem maradhattam olyan kapcsolatban, ahol ennyire lebecsülnek.
2021. máj. 25. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Férfiaknál azért nem alapvető szempont, hogy a nő nagyon talpraesett, jég hátán is megélek típus legyen. Szerintem ismerkedj nyugodtan, és kerüld el az olyan típusúakat, mint amilyen az exed volt.
2021. máj. 25. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Tipikus mai nő vagy, aki akkor is azt mondja, hogy ah,jajj, de olyan helyes, imádom, ha az a pasi szanaszétcsal meg agyonver minden hétvégén, amikor bepiál a macsó hapsi. Több tucat ilyen nőt ismerek. De a rendes, átlag arcú, keresetű, normális, tisztelettudó (nem hót unalmas), jó társasági Sanyi nem opció, mert ő nem annyira helyes, nem annyira macsó. Vicc.
2021. máj. 25. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

4-es beteg, épp elmentek nála otthonról.

Kérdező jól tetted, hogy kiléptél

Kettő, nyugodtan ismerkedj, ilyen parasztok nincsenek minden bokorban

2021. máj. 25. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Basszus, az átlagkereset 65%-át kéred aztán meg csodkozol hogy mások többet keresnek? Nem lúzer vagy, csak szimplán hülye.
2021. máj. 25. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

4-es beteg, épp elmentek nála otthonról

Persze, anyukad most ment el tolem, velem vokt az ejjel

2021. máj. 25. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A piacit tényleg kerhetted volna.

Ezzel moat azt tudod tenni, hogy jól dolgozol es bemesz fizetés emelést kérni. Megmondod hogy a munkadra nincs panasz és úgy gondolod nem jól merted fel a pozíció árát. Szerintem meg fogja adni, ha nem is a 2,5 szereset de a piaci árat igen vagy kérj többet, hogy szeretnél közelíteni fizetesben a cégnél hasonló pozíciót betöltőekhez.

Ezzel az önbecsülésed is nő, kizartnak tartom hogy ne emelne valamennyit

2021. máj. 26. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Pszichologus tud segiteni
2021. máj. 26. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!