Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan álljak bosszút egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút egy olyan férfin, aki megbántott, és megalázott?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg ,hogy elhitette velem ,hogy tetszem neki,meg stb ,aztán most meg leszar. Azt mondta nincs senkije.

Hogy álljak rajta bosszút?

2017. márc. 18. 11:33
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Élj boldogan nélküle.
2017. márc. 18. 11:41
 2/41 anonim ***** válasza:
8%
Sehogy. Inkább szállj magadba, hogy milyen naiv hülye voltál. Te voltál a ribkó aki hagytad magad neki, miért őt akarod felelősségre vonni, amikor mindenért te vagy a hibás?
2017. márc. 18. 11:42
 3/41 anonim ***** válasza:
5%
Véletlen sem az történt, hogy ő amúgy is leszart, csak te bemesélted magadnak, hogy "tetszem neki" és mikor realizátad, hogy mégsem akkor ő lett a szemét?
2017. márc. 18. 11:46
 4/41 anonim ***** válasza:
95%

"Azt mondta, nincs senkije."

Miért, kiderült, hogy van? Szerintem ne állj rajta bosszút, az olyan kicsinyes és gyerekes. Te is hibás vagy, mert túl hiszékeny voltál, de azt mondom, szard le te is őt. Viseld emelt fővel a kudarcot, legyél büszke nő és lépj tovább. Majd jön egy normális fickó.

2017. márc. 18. 11:48
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Van az a mondás, hogy "Ami nem öl meg, az megerősít." Minden ilyen negatív tapasztalatból okul és tanul az ember, hogy lehetőleg ne kövesse el ezt a hibát még egyszer.
2017. márc. 18. 11:51
 6/41 A kérdező kommentje:
Jaj értem én vagyok a hibás amiért ő magához hívott,meg mondta ,hogy tetszem neki. De neg is vsüan,hogy állok rajta bosszút,majd megtanulja ,hogy nem szórakozhat mással csak úgy.
2017. márc. 18. 11:54
 7/41 anonim ***** válasza:
92%
csak megdugott?😄
2017. márc. 18. 11:59
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Felesleges energia és időpocsékolás. Lépj tovább. Többre mész vele.
2017. márc. 18. 12:03
 9/41 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ,valahogy meg kell tanulnia..
2017. márc. 18. 12:04
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Abban vagy hibas maximum, hogy szar emberismero vagy. Szerintem is lepj tovabb, felnott no modjara, ha ertelmes ferfiakat akarsz, nekik csak akkor fogsz kelleni, ha te magad is egy erett, felnott nokent viselkedsz.

A hisztike egy serelem miatt meg a bosszuforralas nem ezekre vall.

2017. márc. 18. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!