Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan álljak bosszút egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút egy olyan férfin, aki megbántott, és megalázott?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg ,hogy elhitette velem ,hogy tetszem neki,meg stb ,aztán most meg leszar. Azt mondta nincs senkije.

Hogy álljak rajta bosszút?

2017. márc. 18. 11:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

#30, pont akartam írni, hogy bocs ha tévedtem, és már fél éve együttvoltatok, mikor ezt tette, mert akkor jogos a kiborulásod. De úgy látom nem tévedtem...

Szóval vond le a tanulságot, és lépj tovább.

2017. márc. 18. 13:59
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Leírom mégegyszer, mert látom szúrta a szemed. A tényen, hogy taknyosra cumiztatta az etetőd, meg kloákából etetőbe tette a gyíkhúsát, semmi se fog változtatni, az se ha netán vmi úton módon sikerül kirugatnod, bár kétlem
2017. márc. 18. 14:03
 33/41 anonim ***** válasza:
94%

Én nő vagyok,és feminista, ami azt jelenti hogy általában a nők pártját fogom sok mindenben. De ebben a kérdésben azt látom, hogy egy buta kis rbanc vagy, kérdező, semmi több. Igen, a pasi bunkó módon viselkedett, de ez a hozzáállás részedről igazolja, hogy nem is érdemelsz többet, például tiszteletet. Kirúgatni valakit a munkahelyéről nem ugyanaz a kategória mint etetni valakit hogy tetszik aztán meg lekoppintani. Gondolom menet közben rájött, hogy ostoba vagy, és ha még tudná, hogy szociopata is....

Ha valaki konkrétan megcsal,azt kasztrálod?

Erkölcsi érzék zéró nálad.

Igaza volt néhány korábbi hozzászólónak: tanulj belőle, emelkedj túl rajta és kész. Mert így csak egy szánalmas kis senki vagy. És nem fogjuk a pártját.

2017. márc. 18. 14:13
 34/41 anonim ***** válasza:
94%
De ne az tartson vissza, hogy ő nem tud neked ártani, hanem hogy komoly felnőtt ember ilyet nem tesz.
2017. márc. 18. 14:43
 35/41 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy ostoba vagyok de majd rájön hónap végén ,amikor nem marad sok pénze ,hogy nem szórakozhat más éréseivel. Nektek ez ,hogy esne? Gondolkodjatok már el ezen is mielőtt őt véditek...de tudjátok mit ,remélem ti is ki fogtok majd egy ilyen alakot ,és megtudjátok ,hogy milyen értés,főleg a feminista nőnek kívánok hasonló jókat.
2017. márc. 18. 15:38
 36/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, te olyan hülye vagy, mint én. :-) Hagyd a tökömbe, nem ér annyit, csak belebetegszel. Szeretettel ölellek. Engem azért ne rúgass ki, jó helyem van.
2017. márc. 18. 15:54
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de te beteg vagy. Keress fel egy pszichológust. Senki nem fogta pártját, csak arra hívták fel a figyelmedet, milyen szánalmas vagy. Nekem ne kívánj te semmit, én sem kívánok sem neked, sem másnak ilyen élményt, de ettől még ilyen előfordul mindannyiunkkal. Hidd el, nem vagyok már mai gyerek, elváltam, tudom, hogy a két nem milyen fájdalmakat tud okozni egymásnak. És amit tudok, hogy ha szemétséget még nagyobb mocsoksággal viszonzod, akkor bizony te nem vagy semmivel jobb mint az illető. Egy kicsivel sem. Az sem segít rajtad, hogy "ő kezdte". Ahogy Gandhi mondta: a szemet szemért felfogás az egész világot megvakítja. Az arányosságról már nem is beszélve. De ezt neked hiába mondjuk.
2017. márc. 18. 16:15
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mit mondtok
2017. márc. 18. 16:29
 39/41 anonim ***** válasza:
87%
Az ostoba ember tipikus ismertetőjele. Élj boldogul. És ne kérdezz feleslegesen, ha úgysem érdekel a válasz. A férfi helyében én is dobtalak volna, még ha úgy nézel ki mint egy modell akkor is. Van a sötétségnek egy szintje amit nehéz tolerálni.
2017. márc. 18. 16:38
 40/41 anonim ***** válasza:
76%

Ismerős az ilyen csajfaj ... :D

El kell kerülni, csak nem mindig egyszerű kiszűrni.

Kérdező, szerintem ne legyél naiv, ne add oda magad egyből és akkor aki nem akar többet nem fog várni. Ezt lehet érdemes átgondolnod. Nem csak egy emberen múlik.

2017. márc. 18. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!