Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan csajozzak be autóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak be autóban kocsikázva? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
Nagyon sokat kocsikázok a belvárosban a fekete leültetett, lefóliázott ablakos Coupe Bmw-mmel lehúzott ablakkal bömbölő zenével és mélyládával. Nagyon sok korban hozzám illő jó csajt látok és sokan meg is néznek az autómmal. Hogyan tudnék akárcsak 1 utcán sétáló vagy éppen a zebrán előttem át sétáló csajjal valamit kialakítani? Dudálgatni nem fogok. Az cigányos. Egri vagyok egyébként. Bármi kérdés van szívesen válaszolok.

2021. máj. 25. 17:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 A kérdező kommentje:
Te irigy Hát fogd már fel és értsd már le, hogy miért írtam le. AZÉRT, HOGY MEGELŐZZEM A MILYEN AUTÓD VAN ÉS FAJTÁI KÉRDÉSEKET!!! -.-
2021. máj. 25. 19:42
 12/118 anonim ***** válasza:
94%
Először is vegyél egy AUTÓT 🤷‍♂️
2021. máj. 25. 19:44
 13/118 anonim ***** válasza:
93%

Egy lerúgott sza*od van, amit menőnek gondolsz. Ezzel így nem tudsz csajozni. Mindenki tudja, hogy egy vagánykodó hülyegyerek vagy, akinek a sza*jában a világ összes km-e bennevan az autójában.

Ahogy már irtak, próbálj meg nem az autóddal csajozni. Amúgy a lanyok nem szeretik a bömbölő zenés mélyládás hülyegyerekeket.

És nagyon ne így kepzeld el, hogy megy a zebrán a csaj és majd beszáll melléd stb hatalmas álomvilágban élsz.

Olyan van, hogy én, amikor Porschével jártam (nem 20 évessel) akkor nagyon ram jöttek a csajok, de elutasítottam őket, mert nem szerettem ha valaki emiatt lát többnek/ szeret. Szóval az a “csajozás” meg az “aranyásók” nem ezeknél a lerúgott 15+ éves szaroknal kezdődik.

Semmi bajom nincs a BMW-vel, jó autónak tartom őket, és nekem is volt e46, de az a csajozas amit te látsz és te túl gondolsz az a Te autóddal sajnos nem működik, ha meg vmi 3-4 éves M BMW lenne alattad, akkor lehet működne de azt nagyon nem élveznéd, hidd el!

2021. máj. 25. 19:49
 14/118 anonim ***** válasza:
94%

"lehúzott ablakkal bömbölő zenével és mélyládával"

"Dudálgatni nem fogok. Az cigányos."

Ugye érzed az ellentmondást? 😂

2021. máj. 25. 19:55
 15/118 anonim ***** válasza:
90%
Mire vagyok irigy? A titokzoknikra?
2021. máj. 25. 19:59
 16/118 A kérdező kommentje:
#13 fejezd már be a szókiforgatást te suzukis kezdőszett...
2021. máj. 25. 20:11
 17/118 anonim ***** válasza:
90%
Húzd fel az ablakot!! Lehúzva nem látják hogy fóliázott és biztos ezért nincs meg a szikra!
2021. máj. 26. 10:32
 18/118 anonim ***** válasza:
90%

Bömbölő zene meg mélyláda,de nem akar cigányos lenni,aha....

Kibacottul rühellem az ilyen mélynyomós kis gyökereket,

totál ciki és még rohadtul irritáló is a fülnek.

Eleve gáz aki így akarja felhívni magára a figyelmet bammeg.

Az a pár csaj aki megnéz,azok se azért mert olyan ász vagy nyugi,

hanem hogy ki ez a suttyó paraszt.

2021. júl. 9. 14:10
 19/118 A kérdező kommentje:
Jólvan nem vagyok kíváncsi az irigy negatív válaszokra. Minek írsz ide? Jó volt piros kezet kapni gondolom...
2021. júl. 9. 14:38
 20/118 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem kamukérdés, akkor így max. a telepi éjjel-nappali környékén lehet egy nem szolitól barnult műkörmös prolicsajt felszedni... Parkolj a bolt mellé, igyál ólcsó energiaitalt és szólítsd le a csajt.

Mert az ültetett, lefingott, fóliázott, tücc-tücc is full telepi hülyegyerek, pronyó stílus.

Normális lány nem ül be ismeretlen mellé, még akkor sem, ha zsír új X6-os a kocsi.

Arról nem is szólva, hogy ha valami csoda folytán 50-60 milliós kocsid lenne és felszedsz egy gold diggert, akkor az akkor menekülne, ha felvinnéd a telepi lakásodra...

33F

2021. júl. 9. 17:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!