Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak be autóban kocsikázva? Bővebben lent! 24/F
Egy lerúgott sza*od van, amit menőnek gondolsz. Ezzel így nem tudsz csajozni. Mindenki tudja, hogy egy vagánykodó hülyegyerek vagy, akinek a sza*jában a világ összes km-e bennevan az autójában.
Ahogy már irtak, próbálj meg nem az autóddal csajozni. Amúgy a lanyok nem szeretik a bömbölő zenés mélyládás hülyegyerekeket.
És nagyon ne így kepzeld el, hogy megy a zebrán a csaj és majd beszáll melléd stb hatalmas álomvilágban élsz.
Olyan van, hogy én, amikor Porschével jártam (nem 20 évessel) akkor nagyon ram jöttek a csajok, de elutasítottam őket, mert nem szerettem ha valaki emiatt lát többnek/ szeret. Szóval az a “csajozás” meg az “aranyásók” nem ezeknél a lerúgott 15+ éves szaroknal kezdődik.
Semmi bajom nincs a BMW-vel, jó autónak tartom őket, és nekem is volt e46, de az a csajozas amit te látsz és te túl gondolsz az a Te autóddal sajnos nem működik, ha meg vmi 3-4 éves M BMW lenne alattad, akkor lehet működne de azt nagyon nem élveznéd, hidd el!
"lehúzott ablakkal bömbölő zenével és mélyládával"
"Dudálgatni nem fogok. Az cigányos."
Ugye érzed az ellentmondást? 😂
Bömbölő zene meg mélyláda,de nem akar cigányos lenni,aha....
Kibacottul rühellem az ilyen mélynyomós kis gyökereket,
totál ciki és még rohadtul irritáló is a fülnek.
Eleve gáz aki így akarja felhívni magára a figyelmet bammeg.
Az a pár csaj aki megnéz,azok se azért mert olyan ász vagy nyugi,
hanem hogy ki ez a suttyó paraszt.
Ha nem kamukérdés, akkor így max. a telepi éjjel-nappali környékén lehet egy nem szolitól barnult műkörmös prolicsajt felszedni... Parkolj a bolt mellé, igyál ólcsó energiaitalt és szólítsd le a csajt.
Mert az ültetett, lefingott, fóliázott, tücc-tücc is full telepi hülyegyerek, pronyó stílus.
Normális lány nem ül be ismeretlen mellé, még akkor sem, ha zsír új X6-os a kocsi.
Arról nem is szólva, hogy ha valami csoda folytán 50-60 milliós kocsid lenne és felszedsz egy gold diggert, akkor az akkor menekülne, ha felvinnéd a telepi lakásodra...
33F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!