Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan csajozzak be autóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak be autóban kocsikázva? Bővebben lent! 24/F

Figyelt kérdés
Nagyon sokat kocsikázok a belvárosban a fekete leültetett, lefóliázott ablakos Coupe Bmw-mmel lehúzott ablakkal bömbölő zenével és mélyládával. Nagyon sok korban hozzám illő jó csajt látok és sokan meg is néznek az autómmal. Hogyan tudnék akárcsak 1 utcán sétáló vagy éppen a zebrán előttem át sétáló csajjal valamit kialakítani? Dudálgatni nem fogok. Az cigányos. Egri vagyok egyébként. Bármi kérdés van szívesen válaszolok.

2021. máj. 25. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/118 anonim ***** válasza:
75%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ebben a kérdésben megtalálod a helyes csajozási módszert!

2021. máj. 25. 18:00
 2/118 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok nekem is van BMW-m (E34,és egy E36) de ha jönne egy csávó suzukival, és egy BMW vel, nem az alapján fogok dönteni h melyik jött a jobb autóval, hanem h melyik tetszik elsőre külsőre ,azután persze megismerkedunk, és milyen belsore. 29N
2021. máj. 25. 18:03
 3/118 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg próbáld meg hogy te csajozz egyedül és ne a kocsitól várd hogy csajt intézzen neked. Én nő vagyok és egy egy mercedes sport coupe-m van. Gyalog talán szóba állnék veled de kocsiban csak kocsival, lássuk mit tudsz ha már ilyen menő járgányod van.
2021. máj. 25. 18:26
 4/118 anonim ***** válasza:
82%
Odaállsz mellé és valami szöveget bedobsz...
2021. máj. 25. 18:43
 5/118 anonim ***** válasza:
95%
Hát megbocsáss, de beszarnék ha egy fekete BMW-s csávó hajtana mellettem és kiszólna, hogy ismerkedjünk. Azonnal elfutnék, mert nekem az emberrablás jutna róla eszembe. Tesómmal már volt is ilyen, egy kocsi lassított mellette mikor ment hazafelé, nyomban elővette a telóját és folyamatosan vonalban maradt és nagyon be volt parázva, főleg hogy más nem is volt senki rjta kívül a járdán.
2021. máj. 25. 18:48
 6/118 anonim ***** válasza:
83%
Mi lenne ha esetleg egy normális autóval próbálnál csajozni? 🤷‍♂️
2021. máj. 25. 19:06
 7/118 anonim ***** válasza:
89%
Ugye tudjuk, hogy neked az is nagyon fontos, hogy titokzoknit hordjon mindig a lány, és legyen nagy a bimbóudvara. Így szűkül a kör. A lakótelepen már elengedted a lányt akit mindig figyeltél? Amúgy meg mindig elmondod, hogy két kocsid van, menj a másikkal!
2021. máj. 25. 19:25
 8/118 anonim ***** válasza:
92%
Olyan jó lenne, ha sok embernek akkora lenne az IQja mint az egója.. :(
2021. máj. 25. 19:29
 9/118 A kérdező kommentje:
Fhú de negatívak vagytok. Nem az autóm a lényeg. És nem is az, hogy milyen autóm van. Azt csupán azért írtam le, mert megelőztem a kérdést. És nem csak így akarok csajozni. Félre értősök... Csak az ember szavát tudjátok koroztatni...
2021. máj. 25. 19:33
 10/118 anonim ***** válasza:
95%

"lefóliázott ablakos Coupe Bmw-mmel lehúzott ablakkal bömbölő zenével és mélyládával. "

"Nem az autóm a lényeg. És nem is az, hogy milyen autóm van"

Ellentmondást érzek a levegőben.

2021. máj. 25. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!