Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez normális, a pasik ezen ajánlatai ?
Figyelt kérdés
Feliratkoztam a Facebook társkeresöre, csak egy szelfi a fotóm. Mégis mindegyik pasi szexet akar, mind azt irja, hogy feljöhetne hozzam, szexre, vagy én hozzá.
Nem vagyok ingyen prosti.
Ismerkedni akartam
Kulföldön vagyok, azon gondolkodom, hogy lehet azert kapom ezt, mert bevandorlóként nem akarnak tölem mást csak szexet
Vagy lehet, hogy ez a szokas mostanaban.
42 éves nö vagyok
Tegnap ramirt egy pasi, aki irta, hogy özvegy, megadta a facebookjat, ahol tenyleg lattam, hogy igazat beszel, hogy kicsoda
Talalt a szó. Aztan váratlan elkuldte magat csórén a tukör elött allva. Hogy tegyem ugyanezt hogy ö tudja, hogy nézek ki
Nem értem, nem en kerestem öt, nem en akarok töle barmit is, miert aggódik
Szerinte felnöttek vagyunk, nincs ertelme várni
2021. máj. 24. 09:21
1/8 anonim válasza:
Nem normális, de a legtöbb társkeresőn ez van. Ezért nem használja őket a legtöbb nő.
2/8 anonim válasza:
Sajnos igen, elég szomorú hogy aki normális és ismerkednek nem tud ezek miatt.
3/8 anonim válasza:
Igen, ez megy. Ez az a nagy felhozatal, amit itt páran állandóan emlegetnek.
4/8 anonim válasza:
Én pár hónap társkeresőzés után mély depresszióba esetem nőként.
5/8 anonim válasza:
Igen, erről szólnak az ilyen oldalak. Ezért sem érdemes már próbálkozni ilyen helyeken. Én már évek óta leszarom az egészet. És nem bántam meg.
6/8 anonim válasza:
Aki pedig nem csak szexet akar annak nem is írsz vissza, that's the business...
7/8 A kérdező kommentje:
Olyan meg nem volt, incelke
2021. máj. 24. 10:14
8/8 anonim válasza:
6 Én mindenkinek visszaírok akár egy köszönöm, de nem egymást keressük-et is. De bocsásson meg a világ, hogy csak olyan férfivel tudnék kapocslatban lenni aki legalább minimálisan vonz. (És nem, nem a lapátállú alfák és macsók között keresgélek, ezek hidegen hagynak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!