Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy veszteség ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy veszteség ha az embernek sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Nem vagyok jó az ismerkedésben, meg nem is érném be bárkivel. Eddig csak csalódások értek.
2021. máj. 22. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Kapcsolatokkal a hátam mögött, azt mondom, nem.

Ha nem lettek volna én is vágyakoznék.

2021. máj. 22. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem leszel magányos és nem zavar a saját család hiánya, akkor rendben van.

Szerintem nem lehetsz még túl idős, ne add fel a reményt. :)

2021. máj. 22. 15:11
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Az élet egyik nagy részét hagyod ki.
2021. máj. 22. 15:12
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a legnagyobb
2021. máj. 22. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Igen nagy. Bár egyszerűbb azt mondani, hogy kihagyom, mint felismerni a problémákat és tenni érte kitartóan.
2021. máj. 22. 15:24
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Bizonyos esetekben. Persze vannak olyan nagyobb történelmi alakok akiknek szintén nem volt és mégis ismerjük őket máig. Igaz a többségük depressziós volt és/vagy megőrült ami kicsit rontja a képet. A többieket meg nem is ismerjük, mert nem lettek ismertek.
2021. máj. 22. 15:29
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Eloszor azt kerdeznem meg, hogy mi az celja es ertelme az eletednek? Mit szandekozol tenni az eletedben? Nehogy az deruljon ki, hogy semmit es csak elsz a vilagba, meg fulldokolsz az onsajnalatban.
2021. máj. 22. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

Elvalt, megkopasztott ferfiakat kerdezz.... Valszeg azt mondjak, hogy nagy nyereseg :)

36F incel

2021. máj. 22. 16:57
 9/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Szvsz LEHET barátnő nélkül "teljes életet élni". Pár évvel ezelőtt CSAK párkapcsolatban tudtam gondolkozni - nekem most ocsmány véget ért a dolog. Ekkor jöttem rá, hogy nem feltétele a boldogságnak egy párkapcsolat. Persze, jó és üdvös dolog kapcsolatban lenni, jó dolog törődést adni-kapni - DE ehhez megfelelő partner kell. Nem kell "kézzel-lábbal kapálózni" lányok után - ha valaki összeillővel egymásra találtok, úgyis együtt lesztek (feltéve, hogy MERTEK egymás fele nyitni). És ekkor CSAK rajtatok múlik, hogy tartós lesz-e...

Gondold át, hogy miért szeretnél barátnőt! És gondold végig, milyen életed lenne ha maradna minden a régiben. :))) Objektíven! :)))

2021. máj. 22. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem, inkább előny. Nyugodtabb lesz az élete minden téren.
2021. máj. 22. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!