Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van esély még valaha jóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély még valaha jóban lenni, ha..?

Figyelt kérdés

Ha a pár egyik tagja ismerkedni kezdett, lebukott, azóta a harmadik féllel ápol kapcsolatot.

Megbánta és sajnálja amit tett, amit a tudtára is hozott a megcsalt félnek.

Olyan embert veszített el a megcsaló, aki az egyetlen volt, aki igazán ismerte és sok dolgot megéltek együtt. Rengeteg jót, de rosszat is kibírtak.

A megcsaló fél tett néhány próbálkozást arra, hogy beszélőviszonyban maradjanak, de erre a megcsalt fél tiltásokkal válaszolt. Először közösségi oldalakon, majd különböző telefonszámokkal is így járt.. Több próbálkozás is kudarcba fulladt a hetek, hónapok alatt.

Van esély arra, hogy valaha még jóban legyen 2 ilyen ember, vagy esélytelen?

Sok év van mögöttük...

2021. ápr. 8. 16:49
 1/7 Lucaszek96 ***** válasza:
100%
Szóval átverted megcsaltad most meg hiányzik a "barátsága"? cumi :D
2021. ápr. 8. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem megcsalna a párom,mindegy,milyen szép volt a kapcsolatunk,halott lenne számomra:)
2021. ápr. 8. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi.Korábban kellett volna gondolkodni!
2021. ápr. 8. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a megcsalt fél helyében minden közeledést elutasítanék. Akkor kellett volna azon gondolkodni, hogy mennyi mindent megéltetek és hogy mennyi közös év van mögöttetek, amikor betetted egy másik csajnak ;)
2021. ápr. 8. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tettem be neki. Csak találkoztunk.
2021. ápr. 8. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, a válaszom (4-es) ugyanaz, csak cseréljük ki arra, hogy találkoztatok.
2021. ápr. 8. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nemcsak, hogy csaló vagy, de már zaklató is... az ex helyében én se kérnék a “barátságodból” :D
2021. ápr. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!