Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Masik varosba szólított a munkam, amikor a baratom ezt meghallotta, hogy mennem kell, rögtön mondta, hogy velem jön es felmondja a munkahelyet. Eleinte megpróbáltam lebeszélni, de utana lattam, hogy a fizetese nagyon lecsökkent a pandemia miatt, szinte alig élt meg, plusz, hogy egyik kollegajaval is volt kisebb konfliktusa.

Akkor azt mondtam, jöjjön velem.

Mindennap kirándulni akart, mondtam ne tegyuk mert nincs penze neki se, en meg nem tudok bepótolni, nem kell mindennap találkozni.

De errõl hallani se akart, azt mondta, annyira akar menni, ha nem megyek, egyedul megy.

Miutan összeköltöztunk kiismertem az értékrendjét, teli volt csajokkal a facebookja, azt mondta, hogy a ” szex az csak szex”, ” a ferfi ha csal, hazamegy”, amelyek miatt megingott benne a bizalmam és bizalom nélkul nem megy egy kapcsolat, azt is gyanítottam, hogy megcsal.

Szünetet kértem, hazaköltözött, azóta felhányja, hogy miattam mondta fel a munkahelyét és ki kéne fizessem a számláit. Minden az én hibám.

Tényleg hibás vagyok?

2021. ápr. 8. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hibás
2021. ápr. 8. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hibás és dobd minél előbb.
2021. ápr. 8. 20:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Tényleg lehetösegeihez mérten sokat költött rám, sajnalom emiatt.

De most azt mondta, hogy tartozom neki

2021. ápr. 8. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy hibás. Mindig benne van a pakliban, hogy egy kapcsolatnak vége lesz, pláne, ha addig nem is éltetek együtt. Lakva ismerszik meg az ember, szokták mondani, és van benne valami. Megpróbáltátok, nem ment, ennyi. A munkahelyének elhagyása, meg az elköltözés is az ő ötlete volt. Legyen felnőtt, és tanuljon meg a saját lábán élni. Ha a jelenlegi helyzet miatt nem megy, akkor béreljen szobát, ne egy egész albit, vagy menjen szüleihez, rokonokhoz ideiglenesen. Neked semmi közöd már hozzá.
2021. ápr. 8. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem kellett volna úgy viselkedni, mint egy kanos 12 éves, és nem dobod ki. Saját magának tartozik.

Ha úgy gondolja, hogy neki van igaza, pereljen be. Legalább a bíróságon is röhögnek egy jót.

2021. ápr. 8. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő dolga, hogy mennyit költ rád. Buta embernek tűnik.
2021. ápr. 8. 20:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem dobtam ki. Megegyeztünk.
2021. ápr. 8. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7! Akkor már másodszor vagy hibás. Elöször akkor voltál amikor kezdte az idiotaságait és te meg nem küldted el a retekbe!
2021. ápr. 8. 20:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"szex az csak szex”, ” a ferfi ha csal, hazamegy”

ilyeneket nyögött be neked és még azon agyalsz te vagy-e a hibás??? :D ne viccelj már

2021. ápr. 8. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
Sose kezdj csóró pasival!
2021. ápr. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!