Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 34 éves nő vagyok egy hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves nő vagyok egy hosszú kapcsolat után. Kinek fogok kelleni?

Figyelt kérdés

Egy 10 éves kapcsolatból léptem ki, kb. 7-8 hónapja nem ismerkedtem senkivel.

Most viszont úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy belevessem magam a párkeresésbe.

Rendezett anyagi hátterem van, egyedül is stabilan állok a lábaimon, jó munkám, 2 diplomám van. Magamra is odafigyelek, nem vagyok elhízva, sportolok, fogorvoshoz, kozmetikushoz, szoliba, stb... járok. Gyerekünk nem született, és nem is érzem égető hiányát az anyaságnak, szóval az idő sem sürget.

Szerintetek melyik az a korosztály, akiknek 34 évesen bejöhetek?

2020. dec. 18. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Itt mindjárt bármelyik korosztályból válogathatsz 😂😂😂
2020. dec. 18. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne azon törd a fejed.

Inkább azon, hogy KI KELL NEKED.

Bejöhet a 30 éves és a 40 éves is.

Mind hozzád való korosztály.

Ne süppedj el a bánatodban.

Ez már egy új helyzet.

Vedd sorba, hogy most ez miért is jó neked,

mi az a jó, ami amúgy nem lenne.

Miből szabadultál fel, mitől szabadultál meg.

Aki savanyú, attól elfordulnak, mert amúgy is van elég bajuk az embereknek.

Aki mosolyog, arra visszamosolyognak, és az újabb mosolyt generál.

2020. dec. 18. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lényeges, hogy láttasd magad. A négy fal között senki sem talál rád.

Fel a fejjel és indulni a csatába, de ne ész nélkül!!!

2020. dec. 18. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
25-60+os korosztálynak.
2020. dec. 18. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

30-50-ig szerintem bárkinek.

Viszont ha komolyat akarsz, akkor a 30-asokban gondolkozz. Fölötte a legtöbb férfi foglalt és csak háremhölgynek vagy egy kalandnak fog akarni téged. Aki meg nem foglalt 35 felett, az nagy eséllyel neked nem fog bejönni.

2020. dec. 18. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rossz a hozzáállásod. Ha igazak, amiket leírtál magadról, akkor igazából nem kell kapkodni. Gondold át, milyen társat szeretnél, és hajrá! :)

Tudom, hogy nehéz lesz ennyi év után visszazökkenni a társkeresésbe, csak legyél nyitott!

30/N sorstárs

2020. dec. 18. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz gondod, ha az elozo kapcsolatodon mar tul vagy lelkiekben is. Nem is feltetlenul a korosztalyt figyelnem, ilyen idosen mar kevesbe szamit szamit par ev kulonbseg. Inkabb arra figyelj, hogy kinek a tarsasagaban erzed jol magad.
2020. dec. 18. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Írtam neked 1 privát üzenetet
2020. dec. 18. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
nekem volt 35 éves férfi kollégám és ő 35 éves nőt vett el. igaz, a férfi nagyon átlag volt, albérletben élt stb, de közösen vettek egy viéki házat hitelre, legalább együtt építhettek fel mindent. elvált gyerekes spasival ne kezdj, le fog húzni minden téren és aztán 40 évesen a közös gyerekkel még nehezebb lesz újrakezdeni. Ne kezdeményezz senkivel, hanem csak tedd nyivánvalóvá hogy szabad vagy és akkor azok közül válogass, akik randira hívnak, így nem ér majd csalódás.
2020. dec. 18. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanigy voltam, 35 evesen szultem es ferjhez is mentem.

Almomban sem gondoltam volna:)

40/N

2020. dec. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!