Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nő vagyok egy hosszú kapcsolat után. Kinek fogok kelleni?
Egy 10 éves kapcsolatból léptem ki, kb. 7-8 hónapja nem ismerkedtem senkivel.
Most viszont úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy belevessem magam a párkeresésbe.
Rendezett anyagi hátterem van, egyedül is stabilan állok a lábaimon, jó munkám, 2 diplomám van. Magamra is odafigyelek, nem vagyok elhízva, sportolok, fogorvoshoz, kozmetikushoz, szoliba, stb... járok. Gyerekünk nem született, és nem is érzem égető hiányát az anyaságnak, szóval az idő sem sürget.
Szerintetek melyik az a korosztály, akiknek 34 évesen bejöhetek?
Ne azon törd a fejed.
Inkább azon, hogy KI KELL NEKED.
Bejöhet a 30 éves és a 40 éves is.
Mind hozzád való korosztály.
Ne süppedj el a bánatodban.
Ez már egy új helyzet.
Vedd sorba, hogy most ez miért is jó neked,
mi az a jó, ami amúgy nem lenne.
Miből szabadultál fel, mitől szabadultál meg.
Aki savanyú, attól elfordulnak, mert amúgy is van elég bajuk az embereknek.
Aki mosolyog, arra visszamosolyognak, és az újabb mosolyt generál.
Lényeges, hogy láttasd magad. A négy fal között senki sem talál rád.
Fel a fejjel és indulni a csatába, de ne ész nélkül!!!
30-50-ig szerintem bárkinek.
Viszont ha komolyat akarsz, akkor a 30-asokban gondolkozz. Fölötte a legtöbb férfi foglalt és csak háremhölgynek vagy egy kalandnak fog akarni téged. Aki meg nem foglalt 35 felett, az nagy eséllyel neked nem fog bejönni.
Szerintem rossz a hozzáállásod. Ha igazak, amiket leírtál magadról, akkor igazából nem kell kapkodni. Gondold át, milyen társat szeretnél, és hajrá! :)
Tudom, hogy nehéz lesz ennyi év után visszazökkenni a társkeresésbe, csak legyél nyitott!
30/N sorstárs
Ugyanigy voltam, 35 evesen szultem es ferjhez is mentem.
Almomban sem gondoltam volna:)
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!