Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki soha nem fog kelleni a nőknek?
Figyelt kérdés
Milyen külső és belső tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy férfinek ahhoz,hogy élete végig egyedül maradjon?2020. márc. 1. 14:13
1/13 anonim válasza:
Saját magam alapján: Szegény családból jön, nem 500 ismerőse van csak 10 közeli barátja, nem érdekli az utazás, túrázás, világlátás, hanem más hobbijai vannak. Általában a mai "divatideálnak" nem felel meg, nem harsány, nem sármőr, nem hazudozik (nem terjeszti, hogy 25 csaja volt a múlt hónapban), nem dicsekszik nyaralásokkal (sőt, nagyívben nem érdekli a nyaralás), nincs kocsija és nem is akar soha egyet. Ilyesmik.
2/13 anonim válasza:
Önző és szenvedélybeteg. Nekem ezek a kizáró okok. Külsőre vonatkozólag nincs különösebb kizáró ok, csak az igénytelenség. Rossz fogak, koszos körmök, zsíros haj stb.
3/13 anonim válasza:
Aki nem tudja, hol az ő szintje
5/13 anonim válasza:
Olyan, aki nem tesz és nem is akar tenni annak érdekében, hogy megfeleljen mások elvárásainak. Tehát én.
6/13 anonim válasza:
elég csak szimplán élnie az életét.. és egyedül marad.
Ha végignézek az elmúlt 10 évemen, ami kb egy szempillantás alatt elrepült, nem tudok olyan lehetőséget felsorolni amit én utasítottam el, mert nem volt ilyen.. pedig jó pár száz embert megismertem ez idő alatt.
7/13 anonim válasza:
- aki önsajnálatban tobzódva gép előtt gubbaszt, neten kétségbeesetten keres párt, fájdalmas neki a magány és kétségbeesetten vágyik arra hogy "szeresse már valaki"
- aki "fekete-fehér" módon látja a világort ("csak gazdag hapsiknak van esélye", "bezzeg nekik igen, nekem nem"
- aki nem ismerkedik, a négy fal közt szenved, bármit mondanak neki, mit változtasson, merre induljon, mindenre megvan a kifogás
8/13 anonim válasza:
Olyan,mint én. :) Házas is csak azért voltam, mert borzasztóan leadtam az igényeimet a külsőt tekintve. Viszont amióta elváltam a kutyának se kellek. De már lexarom, egyedül fogok megöregedni. :)
9/13 anonim válasza:
Azok a férfiak ilyenek, akiknél a nők mindig tudnak vagy tudnának jobbat fogni. Ez kb. a férfiak felét érinti, mivel a nők bőségesen válogathatnak a férfiak közül, ezért mindig lesz nálad szebb/jobb/gazdagabb/menőbb pasi a felhozatalban.
10/13 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne, akkor nem lennének sok éves házasságok (és ismerek olyanokat, akik nem gazdagok, szerényen élnek, de szeretet, ragaszkodás, megbecsülés van köztük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!