Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok mindenkinek maradt ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenkinek maradt ki a fiatalkori szerelem meg a barátnőzés?

Figyelt kérdés

Rossz abba belegondolni hogy 23 vagyok és a tini koromban sem meg most 20 felett sem volt még barátnőm. Hiányérzetem van.

Szinte mindenki megélte ennyi idősen a szerelmet meg a hosszabb távú kapcsolatot?

2021. máj. 21. 20:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

De fogjátok már fel, hogy ezen az oldalon az ÁTLAGOS jelenségekről beszélünk. Nem az 1000-ből egy kivételekről. Azokról az esetekről van szó, amikkel kapcsolatban 10-ből 9 ember érintett.

Az állítás a következő:

A fiatalon kimaradt csajozási sikerek súlyosan és tartósan károsítják a férfi mentális egészségét.

Pont.

Nem érdekelnek senkit az "ismerek egy kivételt" típusú megjegyzések.

2021. máj. 23. 09:56
 22/23 anonim ***** válasza:
38%

Oké, én is ismerek olyanokat akik kb. elsőre megtalálták életük párját és azóta is boldogan megvannak.

De ezek egyedi jelenségek. Az emberk 99%-a át fogja élni a szakítást, a csalódást. MEg fogják csalni őket és sokszor durván vetnek véget a kapcsolatoknak.

Viszont minél korábban és "minél többször" (nyilván nem az a cél, hogy sok szakításban legyen részünk) megtörténik ez, annál "edzettebb" lesz valaki e téren.

Én is úgy gondoltam, hogy örökké együtt leszek az exemmel. Imádtam, boldog voltam mellette és úgy éreztem benne 100%-ig megbízhatok, hogy ő nem fog elárulni, nem fog átverni.

Mégis megtörtént.

2021. máj. 23. 17:04
 23/23 anonim ***** válasza:
49 vagyok. F. Igazából szerelmes 26 évesen lettem, majd 41 évesen lettem elhagyva. Most már 8 éve vagyok újra agglegény.
2021. jún. 19. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!