Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok mindenkinek maradt ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenkinek maradt ki a fiatalkori szerelem meg a barátnőzés?

Figyelt kérdés

Rossz abba belegondolni hogy 23 vagyok és a tini koromban sem meg most 20 felett sem volt még barátnőm. Hiányérzetem van.

Szinte mindenki megélte ennyi idősen a szerelmet meg a hosszabb távú kapcsolatot?

2021. máj. 21. 20:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%
14 évesen lukasztottam már 29 vagyok... Én sem voltam egy nagyon menő gyerek, de azért születtünk fütykössel hogy probálkozzuk be cserkészni !
2021. máj. 22. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is kimaradt az első 23 évem. Ez maradandó lelki károsodást okozott. Ezek a sebek soha nem fognak begyógyulni. (Lassan 30 leszek.) Vannak mentális sérülések, amiket egyszerűen nem lehet helyrehozni - a késői szüzesség és az incel fiatalkor ilyen.
2021. máj. 22. 11:30
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

Nekem 21 évesen lett először csajom, 3 évig voltunk együtt, 2 éve dobott ki.

Van egy haverom akinek kb 14 éves kora óta voltak női, elég sokkal csak szexkapcsolata volt, de a lényeg, hogy tapasztaltnak mondható.

Amikor szakított velem az exem nagyon magam alatt voltam, szerintem azóta sem hevertem ki a dolgot igazán.

A már említett haverom mondta, hogy az a baj azzal, ha az embernek későn lesz kapcsolata (bármilyen), nem tanulja meg kezelni a szakítást, a csalódást, ami 100%, hogy bekövetkezik. Nagyon magára veszi majd a dolgot és akár évekig is képes lesz rágódni rajta (esetem).

Szerintem nagyon igaza van ebben. Szóval a "kimaradt fiatalkori" csajozás, szerelem egyik, ha nem a legnagyobb hátránya ez.

2021. máj. 22. 11:36
 14/23 anonim ***** válasza:
61%
13. Jól mondta a barátod! Ezért mondom mindig jobb korán mint később, de felkell készítened magad mindig előre, hogy egyszer vége lesz, örökké semmi nem tart persze képlegesen az életünkhöz mérten !: D
2021. máj. 22. 11:50
 15/23 anonim ***** válasza:
39%
Mégis miért lenne 100%, hogy be fog következni szakítás?
2021. máj. 22. 15:05
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
Mert annak az esélye a mai világban, hogy az első szexpartnereddel életed végéig együtt leszel, legfeljebb matematikai.
2021. máj. 22. 20:29
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
Hozzáállás és társkeresési stratégia kérdése (is). Ha már az elején úgy indulsz neki, hogy úgyse leszel együtt vele örökké, akkor eleve nem ragaszkodsz ahhoz, hogy klappoljatok mindenben, ami fontos, sem ahhoz, hogy elmélyült érzelmi köteléket alakíts ki vele már az előtt, hogy egy párt alkotnátok, sem ahhoz, hogy ha komoly probléma merül fel, azt tűzzel-vassal meg akard oldani, hanem úgy leszel vele, hogy ideje továbblépni, úgysem akartál megöregedni vele.
2021. máj. 22. 23:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

20 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. 21 évesen lett az első komoly kapcsolatom.

A tiniévek tehát teljesen kimaradtak, voltam szerelmes, de az kb. viszonzatlan volt mindig. Gimnázium utolsó évében egy párhónapos barátnő-félét sikerült összeszedni. De hát az kb. említésre se méltó.

Most 28 vagyok, kb. ennyi nővel is voltam már, volt már komoly kapcsolat, egyéjszakás, összejárás. Igyekeztem pótolni.

Vészesen sokat nem késtem tehát a dologgal, de így is sokszor azt érzem, hogy sokat mulasztottam.

Ami a mai napig fáj, hogy amikor a leginkább erőm (és szabadidőm) teljében voltam (egyetem első évei), akkor nem tudtam még egy kósza szexet sem összehozni. Pedig a mához képest tengernyi lehetőségem lett volna (és most nem a korona miatti korlátozásokra gondolok, hanem arra, hogy már felnőtt életet élek, nem igazán lehet hétköznap bulizni a munka miatt, az alkoholt se bírja úgy az ember). És ilyenkor mindig olyan szar visszagondolni, hogy mennyi lehetőséget hagytam ki. Azt nem mondom, hogyha nem maradtak volna ki, akkor most 100+ nőnél járnék, de kétszer annyi biztos lenne.

Azt tudom mondani, hogy olyan 15-16 éves kor körül már el kell kezdeni a csajozást, ismerkedést, szüzességet is 17-18 évesen el kell veszíteni.

Tudom, hogy én sem voltam annyira magabiztos és tökös, mint most, pedig alapvetően nem indult rosszul a dolog, mert 15 évesen már megvolt az első csók.

Pár hónapja leveleztem itt egy 16 éves sráccal és neki is megírtam, hogy csapjon a lovak közé, kezdjen el csajozni, ne 20 évesen vagy még később kezdje el, minden egyes elszalasztott nappal csak rosszabb lesz.

2021. máj. 23. 01:51
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

17-es, ne fárassz már...

A szakítás az emberek életének része, 99,9%-ban. Aki már tiniként sikeres a csajozásban, az (nagyon sok más nélkülözhetetlen előny mellett) megtanulja ezt is kezelni. Aki meg kimaradt, az lelkisérült lesz, érzelmileg labilis és később a szakítástól is csak padlóra kerül.

Vaszomért kell még a legegyszerűbb dolgokat is túlfilozofálni...! 😠

2021. máj. 23. 07:52
 20/23 anonim ***** válasza:
43%
Nekem rokonom egy magas jóképű srác, 19 évesen már komoly kapcsolata volt. Most 34 éves és ugyanazzal a nővel van, akit azóta feleségül is vett 19 éves kora óta. Nem mindenki akar sok nőt fektetni, pedig neki adott a kinézete is és jól is keres.
2021. máj. 23. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!