Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők (14-50), nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők (14-50), nektek mi a taszító a James Bond stílusú pasikban?

Figyelt kérdés

Nem kém, vagy bérgyilkos, nem bűnöző, nem így értem.

Elegáns, öltönyös. Pénzes. Keveset beszél. Kimért.

Az a típus aki mindenhol ismer valakit, és bármit is el tud intézni.

A hagyományos férfi-női szerepeket kedveli.

2 konkrét példa, ami visszájára sült el.

- Nem kaptál parkolásit az önkormányzattól, mert albérlő vagy. Elmondtad, hogy ezért el akarod adni a kocsid. Rá pár napra írtak a hivatalból, hogy menj be a matricáért.

- Pikkelt rád az egyetemen egy tanárod, mert nem feküdtél le vele. Ez előjött egy beszélgetésnél. Még azon a héten a tanár elnézést kért, és azóta ha csak a neved írnád a papírra is elég lenne neki.

Ezekkel, és hasonlókkal mi a gond?

2021. máj. 18. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A leírtakból van, amivel nincs bajom - azzal, hogy öltönyös, hogy férfias kiállású, hogy el tud intézni dolgokat ("segíts magadon, Isten is megsegít" - amíg nem más magánembert károsít meg ezzel nagyon, engem nem zavar, hogy kiskaput keres).

Viszont:

nem mindegy, hogyha az én ügyemben jár el, velem megbeszéli-e ezt, és ha igen, és én nem kérem a segítségét, akkor azt tartja-e. Ha mögöttem sunyiskodik, az nem szimpatikus. Nem vagyok egy tehetetlen szál virág, hogy csak őgy tudjak célt érni, hogy előtte-mögöttem rendezkedik "a fhééééérffiiii". Meg az sem mindegy, hogy HOGYAN intézi el. Pl. az egyetemes esetnél én inkább tennék jelentést a rektornál vagy a dékánnál, és az ha sem ér célt, na, akkor benne vagyok, hogy tegyen vmit az érdekemben, szóljon valahol - de ha pl. az az ő megoldása, hogy "meglátogatja" az egyetemi tanárt 2 kétajtós szekrénnyel, viperával felszerelkezve, akkor hagyjuk, mert alvilági emberrel nem akarok lenni.

Az autós esetben szintén - beszélje meg velem, ha van kapcsolata vkihez, meg tudja beszélni, oké... ha tettlegességgel való fenyegetés, vagy a gyereke elrablása a módszer, akkor nem.

A hagyományos nemi szerepekben sem hiszek. Abban hiszek, hogy mindenki csinálja, amiben jó és amire alkalmas. Én pl. nőként nem vagyok alkalmas sem házitündérnek, sem anyának, a munkámban viszont vérprofi vagyok... senkinek nem lenne jó, ha én pl. nem egyetemre mentem volna és most nem a karrierem építeném, hanem szaros pelenkákat cserélgetném meg "kertészkednék" (rohadtul nem érdekel, nekem maga lenne az unalom).

2021. máj. 19. 11:30
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
71%
A szexizmus.
2021. máj. 19. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a madman jut erről eszembe..a sorozattal nincs bajom de valahogy zsigeri taszítást vált ki belőlem a hétköznapi szexizmus,a lekezelés,az erős társadalmi nyomás illetve nem különösebben vonzanak az öltönyös mindíg "jólnézek ki" férfiak..az meg h helyettem cselekszik úgy h nem szól, nem is tudom mit gondoljak néha elmenne..néha..
2021. máj. 20. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!