Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők (14-50), nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők (14-50), nektek mi a taszító a James Bond stílusú pasikban?

Figyelt kérdés

Nem kém, vagy bérgyilkos, nem bűnöző, nem így értem.

Elegáns, öltönyös. Pénzes. Keveset beszél. Kimért.

Az a típus aki mindenhol ismer valakit, és bármit is el tud intézni.

A hagyományos férfi-női szerepeket kedveli.

2 konkrét példa, ami visszájára sült el.

- Nem kaptál parkolásit az önkormányzattól, mert albérlő vagy. Elmondtad, hogy ezért el akarod adni a kocsid. Rá pár napra írtak a hivatalból, hogy menj be a matricáért.

- Pikkelt rád az egyetemen egy tanárod, mert nem feküdtél le vele. Ez előjött egy beszélgetésnél. Még azon a héten a tanár elnézést kért, és azóta ha csak a neved írnád a papírra is elég lenne neki.

Ezekkel, és hasonlókkal mi a gond?

2021. máj. 18. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Kezdjük ott, hogy hagyományos szerepeket kedvelő, konzervatív nézetű emberrel soha nem jönnék össze. Ezen kívül kevés visszataszítóbb dolog van annál, mint amikor kérés nélkül intézkedik helyettem valaki. Nem, nem leszek hálás azért, ha valaki egy életképtelen kreténnek néz és a hátam mögött a kapcsolatait felhasználva megfélemlítéssel, lefizetéssel vagy ki tudja hogyan intéz nekem dolgokat. Az már csak hab a tortán, hogy utálom az öltönyös, karótnyelt embereket.
2021. máj. 18. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Nekem úgy egészében véve nem jön be ez a típus.

"elegáns, öltönyös" - nem szeretem, ha egy pasi túlöltöz engem. Persze vannak alkalmak, mikor kell, de jobb, ha a hétköznapokban csak magára kap egy inget és az máris szexi.

"pénzes" jó neki, hát engem annyira nem izgat. Pláne ha sznob is mellé.

"keveset beszél" én se beszélek sokat, szóval izgi lenne ismerkedni vele...

"kimért" na ez az a tulajdonság, amitől ténylegesen falra mászom, és nem jó értelemben

"bármit is el tud intézni" a függönykarnisomat meg tudja szerelni? A többi bármi nem izgat annyira

2021. máj. 18. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Olvass utána Porfirio Rubirosa életének. Ő az igazi, hús-vér James Bond. Korának leggyönyörűbb és leggazdagabb nőit vette feleségül és csalta őket hasonló kiállású nőkkel.
2021. máj. 18. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#3: és mindez hány évtizeddel ezelőtt is történt?
2021. máj. 18. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem érdekelnek és sose vonzottak az úgynevezett "hagyományos nemi szerepeket" preferáló, konzervatív értékrendjükre büszke férfiak. Amíg egyetlen ilyenhez sincs semmi közöm, addig garantáltan szuper az életem. Kétlem, hogy akár az érdeklődési körünkben is lenne bármi átfedés. Ha valami véletlen folytán mégis, akkor meg ellentétes lenne róla a véleményünk. Ilyen valaki konkrétan tök fölösleges az életemben.
2021. máj. 18. 23:01
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Hogy minden bevetés során,minden nőt megdug.
2021. máj. 19. 04:29
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Most a kérdésben szerepeltetsz egy olyan férfitípust (ami ráadásul még fiktív is), akinek alárendelődnek a nők és felteszed nekik a kérdést, hogy bejön-e.

Ennél már csak az lenne jobb, ha azt kérdeznéd, hogy "Lányok, nektek bejönnek az izmos, tetovált, agresszív srácok, akik néha nektek is lekevernek egyet?"

A nők nem élvezik az alárendelt szerepet, csak beleesnek mindig az ösztöneiknél fogva.

Mintha a halat kérdeznéd, hogy szereti-e bekapni a horgot.

2021. máj. 19. 04:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nőzik.
2021. máj. 19. 05:50
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Az a gond, hogy amikor ezek a férfiak hagyományos "férfi-női" szerepekről beszélnek, akkor annak valójában semmi köze a hagyományos férfi-női szerepekhez. Én konzervatív családban nőttem fel, ahol nem azt láttam, hogy a nők közül bárki is alárendelt lenne a férfinak. Középosztálybeli családomnál a dédszüleimnél is erősen lenézték azt a mentalitást, hogy a nő másodrendű. A proliknál szokás ez a fajta attitűd, hogy na a "férfi a dolgozó" és akkor ő majd megmutatja az asszonyállaton, de ennek semmi köze sem a konzervativizmushoz, sem a hagyományos értékrendhez.

"Pikkelt rád az egyetemen egy tanárod, mert nem feküdtél le vele. Ez előjött egy beszélgetésnél. Még azon a héten a tanár elnézést kért, és azóta ha csak a neved írnád a papírra is elég lenne neki."

No most, hogyha te ezt nem érzékeled, hogy az általad konzervatívnak vélt szemlélettől ez milyen messze áll, akkor súlyos fogalmi problémák vannak...

Egyébként ami még ezt a férfitípust illeti, röhejesnek érzem, aki folyton öltönyben flangál. A kevés beszéddel és a kimértséggel nekem nincs problémám, de ezenkívül egy csomó fontosabb dolog van. A "pénzes" is attól függ. Van, aki teljesen emberi marad sok pénzzel is, és nem mondanád meg róla, nincs elszállva. De pl. az a típus, aki mindent el tud intézni, mert pénzes, az én szememben ritka gusztustalan. Kb a maffiózó cigókkal van egy szinten.

2021. máj. 19. 10:48
 10/13 anonim ***** válasza:
4%

A világon semmi. Sőt, ilyenek az igazi férfiak.

Nekem volt ilyen pasim, mellette éreztem igazán Nőnek magam.

Mellesleg, az öltöny öltöztet. Szinte minden pasi jobban néz ki öltönyben. Itt sokan ócsárolják az ilyen pasikat (nem tudom, vajon nem azért, mert nekik ilyen nem jön össze?), pedig az "öltönyös" nem csak azt jelentheti, hogy nyakkendő, minden, és csak kisestélyiben merek mellette megjelenni... De kb minden pasi sokkal jobban néz ki akár csak ha a farmerhez inget és zakót vesz fel, mint pólóban pl.

És a "konzervatív" szerepről csak annyit, hogy igenis nőként élveztem minden percét, amikor ő, mint igazi "hagyományos" férfi, udvariasan bánt velem, figyelmes volt, gáláns, odaadó, stb. Miközben tapasztalt, intelligens, komoly férfiként is szórakoztató és nagyon humoros.

Az hogy segít megoldani problémákat, vagy épp meglep ajándékokkal (mert megteheti, és mert szeret annyira, hogy örömet okozzon) miért is baj?

Aki itt azt állítja, leszarja, hogy van-e pénze a pasinak az hazudik :D

2021. máj. 19. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!