Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinál öt-hat év szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinál öt-hat év szingliség normális még?

Figyelt kérdés
A férfiaknak nehezebb ismerkedni, többet kell próbálkozni, ezért több idő eltelik amíg találnak egy nőt. Emiatt akkor ha öt, hat évig nincs semmi akkor az még elfogadható?

2021. máj. 18. 20:47
1 2
 11/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Még több is normális. :))) Az megint más kérdés, hogy az illető nem is akar, vagy hiába keres, valahogy sosem jön össze neki senki... Aki most párt keres, nincsen könnyű helyzetben. :(((
2021. máj. 19. 06:23
 12/14 VincentLaw ***** válasza:
100%

Nálam most szeptemberben lesz 5 éve, hogy szingli leszek.

#10 Ezt úgy képzeld el, hogy ez alatt az idő alatt semmi nem jött össze, pedig számtalan módon próbálkoztam (személyesen, neten vegyesen), de nem azt érzem, hogy én lennék gáz. Néha olyan lekoptatásokat kaptam, hogy csak lestem. Mostanra meg már meguntam a felesleges idő és enegiat (időnként pénz a találkozók miatt) befektetést.

2021. máj. 19. 10:39
 13/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Na erről beszéltem! Ne haragudj, ha nem voltam egyértelmű! Kissé reggel volt még... 😆

Teljesen átérzem a helyzetedet. Anno hányszor megkaptam mindenfélét... És azt kell mondjam, hogy igazad van.

2021. máj. 19. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Normális..
2021. máj. 20. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!