Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak sikerült találnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak sikerült találnia eddig normális lányt tinderen?

Figyelt kérdés

Normális alatt azt értem, aki megfelel a következőknek:

* nem tetovált

* nem dohányzik, nem drogozik, nem játszik szerepet az életében annyira az alkohol, hogy üveg nélkül már kép sem készült róla

* nem extrém (190+ magas, 90+ kiló)

* nem transzi

* nincs agyonplasztikázva

* nincs valami kattanása, amit randiig titkol

* azért van fent, amire való az app (tehát nem: keres valakit, barátkozni akar, edzőtársat keres, fodrászt, stb)

* legalább egy általános iskolai diáktól is elvárható szintű a helyesírása

* legalább annyira intelligens, hogy anélkül is képes legyen kommunikálni, hogy feltennél neki egy egyszerű kérdést

* ha tudja, hogy úgysem fog válaszolni, legalább unmatchel

* szorult bele annyi magabiztosság, hogy le merje írni, hogy a személyes találkozás alapján szerinte nem passzolunk

* nem egy sunyi alak (soha be nem teljesülő ígérgetések, eltűnések, felbukkanások napok múlva)

* nincs valami betegsége, amit szintén titkol addig, ameddig a másik fél már túlságosan megkedveli

* érdeklődik (ha 10 üzenetében egy kérdés szerepel, már örülök)

* nem egy igénytelen valaki, aki ennek ellenére véget nem érő elváráslistát ír a bioba

* nem gondolja úgy, hogy a seggét fontosabb kirakni első fotónak, mint az arcát

* nem hazudik már a második nap

* nem kell annyi időt várni a válaszára, mintha postán küldte volna

* nem aranyásó (normális egzisztenciát elváró nő nem egyenlő az aranyásóval)

Igazából főként azért kérdezem, hogy egy kis erőt gyűjtsek, hogy ne töröljem le magam az egészről. Ezeket tapasztalatból írtam, és nem kevés matchen vagyok már túl.

ui: Senkit sem szeretnék megbántani, szóval ez nem arról szól, hogy nem tartom normálisnak azt, aki pl túl magasnak született. Ezek pusztán csak azok, amiket én és - szerintem - a férfiak többsége keres.

2021. máj. 14. 22:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

"a férfiak többsége keres.":

A férfiak többség örül, ha egyáltalán van kinek írni és rendesen visszaválaszol a lány. Egyre többen már annak is örülnek, ha egyáltalán van matchük.

2021. máj. 14. 22:36
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteg csinos csaj dobott lájkot mikor 2 hónapja felnéztem kicsit, de nagy részük úgyse válaszol, akik igen azoknak egy része meg 1 nap után offol.
2021. máj. 14. 22:40
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos én sem tartozom ebbe a kategóriába, mivel tetovált vagyok és dohányzom. De nem értem, hogy miért nem találsz valakit, rengeteg olyan lány van szerintem, aki ugyanolyan, mint én, csak nem tetovált és nem dohányzik.
2021. máj. 14. 22:41
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos a tetováltnál és a dohányzásnál kiestem. A cigit még megértem, mert egészségtelen és büdös, teljesen rendben van, hogy valaki nem fogadja el. De egy csukló feletti tetkóm van, alig pár centis.

Most mondanám, hogy nincsenek magas elvárásaid, de nézegettem férfi ismerőseim tindereit és de. Tucatnők vannak fent javarészt, akik piával pózolnak, csücsörítenek, és kitesznek mindent a kirakatba. 1 dolgot tudok erre mondani. Ez "MIATTATOK" van, mert a férfiak igen magas százaléka az insta modell kategóriára csorgatja a nyálát, a normális nő meg már meg sem üti a szintet. Ez a nagy büdös helyzet. 🤷🏽‍♀️

2021. máj. 14. 22:45
 5/22 A kérdező kommentje:
Pont azt emelitek ki, ami a legkevésbé fontos igazából :( A tetoválásból is csak az extrém sok zavar (igaz, ezt odaírhattam volna).
2021. máj. 14. 22:47
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ezt emelik ki, mivel ha a tetoválás meg a dohányzás nem számítana, valószínűleg nagyobb esélyeid lennének. Mintha már nem lehetne normális egy tetovált vsgx egy dohányzó nő.
2021. máj. 14. 22:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nekem a dohányzás nem fér bele. Annak szaga van, amit nem bírok.
2021. máj. 14. 22:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért emeltem ki, mert dohányzom és van tetkóm. Mit kellett volna kiemelnem? :D egyébként mondom ismét, a cigit teljesen megértem. Én meg nem szeretem azokat a férfiakat, akik gyakran isznak a haverokkal. Van ilyen. És jobb is, ha valaki az elején megmondja, hogy bocsi, de nekem ez meg az kizáró tényező, minthogy azt mondja, hogy elfogadja, majd leszoktató kampányt indít... Bírom én órákig is cigi nélkül, de hosszútávon nem lehet így együtt élni, így én ezt mindig az elején tisztázom inkább.
2021. máj. 14. 23:09
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ott találtam meg a jelenlegi párom aki megfelel az összes szempontodnak, több mint egy éve vagyunk együtt már. Ne keseredj el, nagyon ritka a normális ember tinderen, lehet egy évig fent leszel rajta míg nem találsz valaki ilyesmit.
2021. máj. 15. 00:09
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a probléma, hogy neked a dohányzás nem fér bele, hanem hogy "Másnak sikerült találnia eddig normális lányt tinderen?" (Mintha aki tetovált meg dohányzik, nem lehetne normális)

Én itt arra akartam kitérni, hogy nagyobb esélyeid lennének, de én ezzel nem azt szerettem volna mondani hogy gyere össze egy dohányzó nővel, csak szimplán azt magyaráztam el, hogy miért ezt emelik ki, és valószínűleg emiatt a kettő miatt csökkennek inkább az esélyeid.

Ez volt a kommentem lényege, így nem is értem az erre vissza adott választ, hogy ne haragudj de nekem a dohányzás nem fér bele.

Ezek szerint nem értetted mit szerettem volna mondani

#5 voltam

2021. máj. 15. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!