Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak sikerült találnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak sikerült találnia eddig normális lányt tinderen?

Figyelt kérdés

Normális alatt azt értem, aki megfelel a következőknek:

* nem tetovált

* nem dohányzik, nem drogozik, nem játszik szerepet az életében annyira az alkohol, hogy üveg nélkül már kép sem készült róla

* nem extrém (190+ magas, 90+ kiló)

* nem transzi

* nincs agyonplasztikázva

* nincs valami kattanása, amit randiig titkol

* azért van fent, amire való az app (tehát nem: keres valakit, barátkozni akar, edzőtársat keres, fodrászt, stb)

* legalább egy általános iskolai diáktól is elvárható szintű a helyesírása

* legalább annyira intelligens, hogy anélkül is képes legyen kommunikálni, hogy feltennél neki egy egyszerű kérdést

* ha tudja, hogy úgysem fog válaszolni, legalább unmatchel

* szorult bele annyi magabiztosság, hogy le merje írni, hogy a személyes találkozás alapján szerinte nem passzolunk

* nem egy sunyi alak (soha be nem teljesülő ígérgetések, eltűnések, felbukkanások napok múlva)

* nincs valami betegsége, amit szintén titkol addig, ameddig a másik fél már túlságosan megkedveli

* érdeklődik (ha 10 üzenetében egy kérdés szerepel, már örülök)

* nem egy igénytelen valaki, aki ennek ellenére véget nem érő elváráslistát ír a bioba

* nem gondolja úgy, hogy a seggét fontosabb kirakni első fotónak, mint az arcát

* nem hazudik már a második nap

* nem kell annyi időt várni a válaszára, mintha postán küldte volna

* nem aranyásó (normális egzisztenciát elváró nő nem egyenlő az aranyásóval)

Igazából főként azért kérdezem, hogy egy kis erőt gyűjtsek, hogy ne töröljem le magam az egészről. Ezeket tapasztalatból írtam, és nem kevés matchen vagyok már túl.

ui: Senkit sem szeretnék megbántani, szóval ez nem arról szól, hogy nem tartom normálisnak azt, aki pl túl magasnak született. Ezek pusztán csak azok, amiket én és - szerintem - a férfiak többsége keres.

2021. máj. 14. 22:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
lehetetlen ott találni. Se én, se a haverom nem találtunk átlagos picsákon kívül semmit sem, max szélsőséges beteg alakokat. A tinder egy szennytelep, én töröltem egyből.
2021. máj. 15. 00:52
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
ilyen nő márpedig nincs.. :D de ha van is.. a legfontosabb, a személyes találkozón a vonzalom, kémia még mindig elég kérdéses.
2021. máj. 15. 01:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Valójában elég sokat elárulnak rólad a leírtak. Már azzal leszerepeltél, hogy akiket felsoroltál, azok szerinted nem normálisak.

Mindig utáltam azokat, akik kb a teljesen szubjektív véleményüket objektívnak tartjàk, mert nem az.

Az elvárások legalább fele teljesen relatív, a saját értelmezésedben használod.

2021. máj. 15. 06:29
 14/22 anonim ***** válasza:

#1-nek igaza van.

Csoda ha összejön egy match egyáltalán...

2021. máj. 15. 06:58
 15/22 A kérdező kommentje:
Abban igazad van, hogy nem a "normális" szót kellett volna írnom. De elolvastad a leírás végét is, kedves 13-as?
2021. máj. 15. 09:50
 16/22 anonim ***** válasza:

1-nél a pont

Tinderen a match az már maga a megváltás. Aztán pár üzenetből kiderül, hogy azzal a nővel valami komoly elmebaj van XD

Tindert párkeresésre marhára nem ajánlom, manapság max nézegetésre jó az az app.

2021. máj. 15. 12:29
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon sok matchem van, de valahogy mindig eltűnik a másik fél. Biztos bennem (is) van a hiba, csak nem tudom, hogy mi :(
2021. máj. 15. 12:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Próbáljatok a való életben ismerkedni srácok, ne társkeresőn.

Rám minden felsorolt pontosan illik (1-2 kivétellel, de az is csaj azért, mert én nem vagyok fent társkeresőn)

Sok baratnőm van, aki normális és hasonló típus, de ők sincsenek fent társkeresőn ha szinglik.

2021. máj. 15. 14:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Te ezt mind leírtad? Minek? Interneten nem keresünk társat, ez ennyire egyszerű.
2021. máj. 15. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Jo, de a "valosagban" hol? Max ejszakai elet vagy kocsma az olyan hely, ahol vannak emberek.

Nem mindenki akar oda jarni, ott ismerkedni

2021. máj. 15. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!