Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vastag szemöldökű férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vastag szemöldökű férfiak bejönnek a lányoknak?

Figyelt kérdés
Nekem vastag van. Valamennyire szedem is kicsit de nem ilyen b*zisra meg középen. Sajnos egy lánynak sem tetszem. Fent vagyok tarskeresokon es semmi pozitivum nincs benne. Eljutottam arra hogy biztos az arcommal van gond vagy a vastag szemoldokommel. Pedig apolt vagyok. Max a kover lanyok lajkolnak be vagy a ciganylanyok de azoktol a hideg raz ki. Komolyan ekkora a gond? Bar tudom kep nelkul nem lehet megmondani

2021. máj. 18. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérj meg egy nőismerőst,hogy segítsen valami jobb képet készíteni és kiválasztani.

Haver, testvér, ilyesmi,ne anyukádat,mert ő elfogult.

Egyébként nekem is van egy bátyám,olyan béna képet tett fel magáról,de hiába mondom neki,nem érdekli.

Az ilyen igazolványkép típusú fotókat sosem értettem.

A szemöldök meg nem annyira mérvadó,csak nagy bozót ne legyen.

2021. máj. 18. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezek szerint Milhouse Van Houten lenne a nők álma.

De amúgy arany középút. Az a legjobb ha se nem vastag, se nem vékony. Mondjuk a legidétlenebb szemöldököket eddig csak nőkön - idősebbeken - láttam, akik leszedik az egészet és rajzolnak maguknak. Ez nevetséges. Ráadásul sosem olyat ami valódinak hat, hanem ilyen V betűket vagy Mr.Bean szemöldököt.

2021. máj. 20. 09:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Mr Big ismerős?

Orosz Barbarának Kovács Zoltán ment be, ez mai hír.

Rácz Jenő is elkelt

Lőrinc is elkelt Andinak tetszett a szemöldöke

2021. máj. 20. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
A szep formaju, rajzolatos, Magyarorszagon lebzizott, tehat apolt vastag szemoldok nagyon szep tud lenni, plane egy szabalyos arcban, es a szemet, akar vilagito, akar sotet, nagyon kiemeli.
2021. máj. 21. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!