Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A lányoknak tényleg nem fáj a...

Joci1212 kérdése:

A lányoknak tényleg nem fáj a szemöldökszedés?

Figyelt kérdés
Maris mondta ebben a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=NPdGXFLLUEU&list=PLdfQDwmSzi.. 9:12 körül hogy ja hogy a fiúknak fáj a szemöldökszedés na most ebből következik hogy akkor a lányoknak nem?? Vagy ezt hogy értette?
2016. szept. 22. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
De igen fáj, de hozzá lehet szokni. Szerintem hülyeség h az egyik nemnek jobban fáj mint a másiknak... Wtf?
2016. szept. 22. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó hát nem én mondtam én is csak furcsállottam csak akkor meg egyáltalán miért mondott ilyet?? xD
2016. szept. 22. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem az, hogy jobban fáj, csak mi hozzá vagyunk tényleg szokva, meg sem érzem már kb, míg egy fiúnak, aki nem szedi ki rendszeresen, ismeretlen lehet ez a fájdalom, ezért jobban fáj :D
2016. szept. 22. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel inkább arra célzott, hogy a nők jobban hozzá vannak szokva az ilyen fájdalmakhoz. Bár szerintem már így is túl van gondolva ez az egész, ez csak egy egyszerű kijelentés volt. És különben is, mindenkinek máshol van a fájdalomküszöbe. Én pl. a szemöldökszedést meg sem érzem, akár magamnak csinálom, akár a kozmetikus csinálja, viszont van egy barátnőm, aki magának nem tudja kiszedni, mert annyira fáj neki..
2016. szept. 22. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem már nem fáj. először kicsit fájt. amikor a barátom egyszer engedte hogy kiszedjek pár szálat neki, végig hisztizett kb, hogy mennyire fáj. én elsőre se sírtam annyira mondjuk. de nem hiszem hogy ez lenne az általános.
2016. szept. 22. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hozzá vannak szokva. Én lány vagyok de nem szedem a szemöldököm, viszont egyszer kinőtt egy szál lejjebb, mint a többi és azt kihúztam csipesszel. Baromira fájt :D bizonyára azért, mert nem voltam hozzászokva. Szerintem ez olyan, mint a gyanta, az is fájt első 1-2 alkalommal, ma meg már meg sem érzem.
2016. szept. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!