Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastag szemöldökű férfiak bejönnek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Nekem vastag van. Valamennyire szedem is kicsit de nem ilyen b*zisra meg középen. Sajnos egy lánynak sem tetszem. Fent vagyok tarskeresokon es semmi pozitivum nincs benne. Eljutottam arra hogy biztos az arcommal van gond vagy a vastag szemoldokommel. Pedig apolt vagyok. Max a kover lanyok lajkolnak be vagy a ciganylanyok de azoktol a hideg raz ki. Komolyan ekkora a gond? Bar tudom kep nelkul nem lehet megmondani2021. máj. 18. 11:56
2/14 anonim válasza:
Zavaró ha vastag a szemöldököd! De én azt sejtem más bajuk is van a megjelenéseddel!
3/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha sötét és nem vékony egy férfinek a szemöldöke.
Viszont ha szinte nincs is v. világos, az biztos, hogy nem nyeri el a tetszésem.
4/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy szemöldök lenne a gond. Nekem is volt olyan akinek baromi vastag volt, de nem ez érdekelt hanem a személyisége és a viselkedése. Gondolom neked is lehet inkább ezzel van baj, mint a szemöldököddel. Annyi pozitívum van, hogy szemöldök elég jól változtatható, ha téged zavar, akkor szedd olyanra amilyennek tetszik
5/14 A kérdező kommentje:
De en csak kb a fejemről teszek fel képet es semmi nem jön össze. Hiába ilyen-olyan frizura semmi változás. Élőbe manapság meg nem megy sajnos. Nem is ment nekem annyira
2021. máj. 18. 12:14
6/14 anonim válasza:
Szerintem karakteres a vastag szemöldök, de azért legyen igényesen kiszedve, ne nőjön össze. Ha a lányoknak nem tetszel, az amúgy valszeg nem a szemőldököd miatt van.
7/14 anonim válasza:
biztosan nem a szemoldokoddel van a gond. pl. neki is vastag, sotet szemoldoke van, es nem hinnem, hogy problemaja lenne a csajozassal. mas itt a baj.
8/14 A kérdező kommentje:
De akkor mi lehet a gond? Jo mondjuk ez hulye kerdes igy latatlanba. Talan a kisugarzas? De az kepeken hogy latszik? Minden esetre elkeserito szamomra hogy ennyire sikertelen vagyok és olyanoknak jövök be akiktől fejvesztve menekülnék
2021. máj. 18. 12:29
9/14 anonim válasza:
lehet, hogy a kulsod, lehet, hogy valami olyat irtal, lehet, hogy egyszeruen csak nagyon bena kepeid vannak fent.. igy latatlanban nem lehet megmondani.
10/14 anonim válasza:
Egyébként a faceappon van Chadesítő gomb. Ha rákattintasz, rájössz a hibákra az arcodon. A szemöldököt kb mindenkinek megvastagítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!