Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És akkor mi heterok mit szóljunk?
Itt ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=8vKNJlyKu0A
Szörnyű az emberek hozzá állása.
De miért gondolják azt, hogy majd pont őket fogadják el, miközben mai napig a heteroszexualitás sem teljesen elfogadott?
Pl.: korkülönbség elfogadása. Hogy ne legyen egy 40-50 éves férfi "pedofil állat", csak azért, mert egy fiatalabb lányt SZERET.
Vagy, hogy ne legyen "bűnöző" az a tanárNŐ, aki megéli a testi szerelmet a diákjával. Holott a tanárnő, az idősebb-érettebb nő iránti vonzalom egészséges, sőt genetikailag kódolt, a fiatal, egészséges, hetero srácokba.
Téged szégyenítettek meg, mert heteró vagy? Kapsz alap lenézést, mert heteró vagy? Diszkrimináltak már bármiben, mert heteró vagy?
Nagyon el vagy tévedve.
Az, meg, hogy bejön a tanárnőd, vagy, hogy le is fekszik veled két teljesen más történet... Tekintve, hogy nem azért tilos, mert, "nem mutatnának jól", vagy valami...
Öcsém, kész vagy.
Nem néztem meg a videót, de amiket felhoztál példának: nem mindegy, hogy az a 40-50 éves férfi mennyivel fiatalabb lányt "szeret". Ha az a fiatalabb lány 14 év alatti, akkor bűncselekményről beszélünk, hát ha még a serdületlen lányok az esetei, akkor pláne pedofil. Ez nem a heteroszexualitás büntetése, hanem a kiskorúak védelme.
A tanárnőnek meg nem azért nem szabad kiélnie a szexualitását a diákjaival, mert az érettebb nő meg fiatalabb fiú kapcsolata tiltott lenne, hanem mert tanár-diák viszony úgy általában etikátlan és tiltott. Egyetemen is kirúgják a 30 éves tanárt, aki a 22 éves diáklánnyal kavar, hiába, hogy korban és nemek tekintetében ezzel nincs probléma semmilyen szempontból sem. A diák kiszolgáltatott helyzetben van a tanárral szemben, függetlenül attól, ki hány éves és milyen nemű. Pont ezért tiltott még az orvos-beteg és minden hasonló alá-fölérendeltségi viszonnyal járó kapcsolat (sok cégnél a főnök-beosztott kapcsolat is tiltott). Szóval ez nem a heteroszexualitás és az életkorok büntetése.
2.-nak.
Az egyik középsulimban kellett az igazgató előtt állnom, mert bár 18+ voltam, de randira hívtam egy tanárnőmet!
5. A mi giminkben is voltak fiúk, akik randira hívták a gyönyörű 25 év körüli biosz tanárnőt, aki újonnan jött az iskolába. De ez durva, hogy ezért az igazgatóhoz küldtek.
Én pedig akkoriban pl szerelmes voltam 1,5 évig a 40 éves angoltanárnőmbe.
Vajon miért?.... 🤦♀️
Istenem de ostoba emberek vannak....
#2: "Kapsz alap lenézést, mert heteró vagy? Diszkrimináltak már bármiben, mert heteró vagy?"
Igen, többször megkaptam már, hogy próbálkozzak férfiaknál, ha már a nőknek nem kellek. Ez talán nagyon viccesnek tűnik, de nem az.
"Az, meg, hogy bejön a tanárnőd, vagy, hogy le is fekszik veled két teljesen más történet... Tekintve, hogy nem azért tilos, mert, "nem mutatnának jól", vagy valami..."
Azért ha csak pár évtizedet ugrunk vissza az időben inkább az volt a ritka, hogy kevés volt a férfi és a nő között a korkülönbség, most meg elfogadottabb egy 17 éves srác és egy 23 éves egyetemista lány kapcsolata, mint egy 30 éves férfi és egy 20 éves lány kapcsolata.
Ha egy 40-es nő összejön egy 25 éves sráccal, akkor a barátnői fele irigyli, a másik fele aggódik érte, hogy a srácnak nehogy csak "arra kelljen", vagy óva inti, hogy nehogy anyagilag támogatni merje a vélhetően még egyetemista vagy pályakezdő srácot és legyen résen.
Ha egy 40-es férfi jön össze egy 25 éves nővel, akkor az egész társadalom lenézi, a nők azért, hogy "ennek is a fiatalok kellenek, biztos éretlen vagy csóró és a korban hozzájuk illők nem állnak le vele vagy fél az okos, tapasztalt nőktől, de még nagyon sok férfitől is csak az oltást kapja, hogy "tuti, hogy a pénzedért van veled, tuti apakomplexusos"
Ostoba ez is...
Nem azért néztek le akkor az emberek mert hetero vagy
Hanem mert szerencsétlen vagy felszedni egy nőt
Ennek semmi köze ahoz hogy hetero vagy
Csak simán bamba
Hogy lehet a kettőt akárcsak egy lapon említeni? Jézusom...
Az általad írt két példával az a probléma, hogy nincs meg az erőegyensúly. Egy idősebb férfi könnyen kihasználhat egy fiatal lányt (a nemek felcserélésével is igaz) már csak a tapasztalatát kihasználva. A tanár - diák viszonynál ez pedig még rosszabb, hiszen legjobb esetben is lesz egy akaratlan kivételezés, de ha rossz véget ér a kapcsolat, akkor is ki lehet használni ezt a viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!