Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy jön randira, hogy ha bármi közbejönne, szóljunk egymásnak, az mit jelent?
Figyelt kérdés
megbeszéljük mikor hol, utána meg bevág egy ilyen mondatot.
akkor miért nem azt mondja, hogy vár egy hívást, vagy akármi, ami miatt nem biztos a találkozó?
rákérdeztem, beszél váratlan balesetről, meg jégesőről...
2012. júl. 7. 13:54
1/7 anonim válasza:
Nem ugy értette hogy vár valamire ami közbejön hanem ha netalán tán véltelen történik valami vagy sürgös dolog jön közbe akkor tudjon szólni
2/7 anonim válasza:
Jajj. Egészen konkrétan azt jelenti, hogy nem az utolsó pillanatban fog szólni, ha történik valami, mert nem szeretné hogy fölöslegesen várakozzál rá.
3/7 anonim válasza:
Ezaz, nem akarja, hogy bármelyikőtök azt gondolja felültették, ha valamilyen oknál fogva nem tud a másik elmenni a találkára, vagy később tud csak menni.
4/7 A kérdező kommentje:
de ilyen miért vetődik fel egyáltalán témaként.
pont, hogy ez váltja ki azt, hogy valaki azon gondolkodjon felültetik e.
ez tipikus olyan, mint a "ne gondoljon senki a rózsaszín elefántra" dolog.
2012. júl. 7. 14:14
5/7 A kérdező kommentje:
asszem kezd elmenni a kedvem a randitól. érzem.
2012. júl. 7. 16:24
6/7 anonim válasza:
Túlaggódod. A hiba a te készülékedben van.
7/7 A kérdező kommentje:
rájöttem. találkoztam vele. egy abszolut magabizonytalan, jellemtelen, határozatlan, kétségbeesett ember. már ami elsőre lejött. dehát részemről nem lesz folytatása. szóval ez megmagyarázza az idióta kérését.
2012. júl. 8. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!