Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, reális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, reális ez a tipikus incel ábrája és állítás?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 16. 13:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
46%

Minden a személyiségen múlik. Apum kövér, csúnya, 50 éves korára meg már hiányzott a fogából is. Még is egyszer fogadásból meghúzott majdnem.300 lányt egy éven belül. És így se ő volt az első.

A külső semennyire se számít. Még hogy vobzódás. Azt a személyiség teszi a kisugárzás felé, amit egy személyiség áraszt.

2021. máj. 16. 17:03
 32/36 anonim ***** válasza:
85%

"hogy a nőknek csak a jó pasik kellenek."

Na hát ezzel nem váltottad meg a világot. Ha valaki választhat egy jófej normális és még jóképű srác valamint egy jófej normális (mondjuk ez rátok nem igaz) és csúnya srác közül, niylván az elsőt fogja.

2021. máj. 16. 17:15
 33/36 anonim ***** válasza:
82%
Csúnya gonosz nők, amiért olyan férfit akarnak, aki számukra is vonzó.😡😠
2021. máj. 16. 17:27
 34/36 anonim ***** válasza:
61%
A kép nem a vonzalmat mutatja, mert az átlagos pasik bőven megfelelnek a legtöbb nőnek, és ezekkel is vannak kapcsolatban és nem megalkuvásból. Tudom, én is halálosan szerelmes voltam a hót átlagos férjembe. Sosem jöttek be az ilyen menő alfa csávók, meg jóképű Rómeók. A ti bajotok az, hogy átlag alatt vagytok, és a gonosz, ostoba, keserű természetetek kiíródik az arcotokra. A netes ismerkedés nem mindenkinek megy, de ha normális egy férfi, átlagosként is talál barátnőt. Ha ti nem, akkor bizony erősen átlag alattiak vagytok, sorry.
2021. máj. 16. 20:16
 35/36 anonim ***** válasza:
67%

Tehát az ábra szerint ő

[link]

És ő:

[link]

Szexelni fognak. Ők IS.

Én nőként erre annyi írnék, hogy az élet szép. 😋 Kivárom a soromat.

(Sajnos nem ez a valóság, de ez az alternatív világ nekem bejönne.)

2021. máj. 16. 20:33
 36/36 anonim ***** válasza:
51%
Annyiban alternatív világ, hogy csupán a társkereső oldalakon levő nők elvárásai alapján készült a kép és nem az összes nő elvárásait mérték fel. Erre írtam korábban, hogy nem véletlenül vannak ők a társkereső oldalon és nem is véletlen vannak ők egyedül. A hazai társkeresőkön is hasonló a helyzet. Az ottani nők 5, jó esetben 10%-a látja reálisan az lehetőségeit, de ők éppen ezért viszonylag hamar találnak valakit és törlik magukat, vagy csak nem lépnek be többé. A maradék 90-95% pedig vagy kamu profil, vagy hosszú ideje fent levő nők, akiknek tényleg olyan elvárásai vannak, mint amit a kérdésben levő kép mutat.
2021. máj. 16. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!