Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, reális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, reális ez a tipikus incel ábrája és állítás?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 16. 13:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
14%

"Ti abból indultok ki, hogy szerintetek a helyes pasik több száz nőt dugnak meg, és ez lenne a normális."

Figyelj, azért dugnak meg ennyi nőt, mert a nők ezt akarják. Nem a férfiak döntik el, mi történik. Tiétek a választás lehetősége, ezzel együtt tiétek a felelősség is. Ha a nők nem akarnának tucajával lefeküdni vele, mindenféle kapcsolat reménye nélkül is, akkor a szuperjópasi sem látna több meztelen nőt. Ne a férfiakat hibáztasd, hogy puncival gondolkodtok.

2021. máj. 16. 16:00
 22/36 anonim ***** válasza:
77%
Kérdem én félve. Még ha ez így is van, ahogy állítod. Nektek mi közötök hozzá, hogy ki kivel fekszik le?:/ A kutya nem kíváncsi a véleményetekre:(
2021. máj. 16. 16:03
 23/36 anonim ***** válasza:
20%
Féltve kérdezem én is, ha nem vagy kíváncsi más véleményére, akkor mégis mit keresel itt?
2021. máj. 16. 16:08
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
A normális emberek véleményére vagyok kíváncsi, nem a tiétekre.
2021. máj. 16. 16:11
 25/36 anonim ***** válasza:
12%

A "before sexual liberation"-hoz annyit, hogy minden egyes ma elo embernek haromszor annyi noi felmenoje van, mint ferfi....

36F incel

2021. máj. 16. 16:12
 26/36 anonim ***** válasza:
89%

21. De mi? :D Az nektek rossz csak, ha én helyes pasikkal dugok, nem nekem. Mintha valami boszorkányégetésre kéne vinnetek, mert megtehetem, hogy lefekszem egy jobb pasival, nem pedig olyannal, aki egy szuper kapcsolatot ígér, amiben megaláz és lenéz, mert nő vagyok.

Mellesleg, nem kéne ennyire lesarkosítani mindent, azt próbálják nektek mindig magyarázni, hogy IGEN bejön a jó pasi, mint ahogy neked is bejön a jó nő, de miért ne vonzódhatnál ahhoz aki tetszik? Érted, pl. nekem ha bejön egy fajta pasi, akikért oda vagyok, nem jelenti azt, hogy csak olyan kinézetű emberekkel vagyok hajlandó járni is.

2021. máj. 16. 16:14
 27/36 anonim ***** válasza:
12%

"mert megtehetem, hogy lefekszem egy jobb pasival"

MOST megteheted. 10 ev mulva? Naugye...

2021. máj. 16. 16:16
 28/36 anonim ***** válasza:
87%

"MOST megteheted. 10 ev mulva? Naugye..."

Tehát ha 10 múlva nem feküdhet már le jó pasikkal (amúgy egy csinos, sportos negyvenes nő is bármikor talál magának szexpartnert), akkor most se feküdjön le amíg teheti? :DDDDDDD Ez aztán a tökéletes logika:D

2021. máj. 16. 16:19
 29/36 anonim ***** válasza:
84%

27. Imádlak, mondom :D

Gondolom te is úgy élsz, hogy wáó, 10 év múlva ezt nem tehetem meg, akkor most se. Yolo vagy öregem.

2021. máj. 16. 16:27
 30/36 anonim ***** válasza:
15%
26, te azt csinálsz, amit jónak látsz. Senki sem beszél rólad. Mi arról a kérdésről beszélünk, vajon igaz-e, hogy a nőknek csak a jó pasik kellenek.
2021. máj. 16. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!