Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, reális ez a tipikus incel ábrája és állítás?
"Te az utcán azt látod, hogy a nők kikkel kell hogy megalkudjanak, ha tartós kapcsolatot, családot, házasságot, gyereket szeretnének, nem azt, hogy kihez vonzódnak szexuálisan."
Ha ez így van, ti még a megalkuvás kategóriába sem estek bele:S
Egyébként meg ne legyél már álszent. Te is inkább a nagymellű szőke playmatet kúrnád, nem a szürke kisegér hétköznapi lányt, akinek se melle, se segge. (bár ismétlem, nektek ilyen sem fog jutni soha)
11, ásít. Igen tudjuk, playboy cica kell nekünk.
Nekem speciel rohadtul nem jönnek be se a szőkék, se a nagymellű nők. Mindig is kismellű, barna, sportos csajokat dugtam, mert szerintem az a vonzó, de whatever....
#7: a férfiakra ugyanez igaz. Ki nem akarna egy bombázot maga mellé?
Álszent vagy és ostoba.
Amúgy meg vicces ez a fel/levaszazósdi a nők részéről.
A nőknek csak a legjobb férfiak kellenek. (0%)
A férfiak ugyanígy vannak ezzel. (100%)
Hölgyeim, ha már hazudtok, legalább legyetek következetesek.
Önkritikás, most éppen te hazudsz.
A 11-es válasz 30%-on van.
Ti abból indultok ki, hogy szerintetek a helyes pasik több száz nőt dugnak meg, és ez lenne a normális.
A valóság pedig az, hogy egy átlagos ember egész élete során 4-5 emberrel szexel, mivel ennyivel volt-van kapcsolatban. Ez lenne a normális.
Tehát semmi probléma nincs azzal, hogy vért izzadva is maximum 3 nő jön össze 30 éves korodig. Ott a probléma, hogy ti nem kapcsolatot kezdtek ezekkel a nőkkel, hanem meglékeled és dobod, mert egyedül a mennyiség számít.
Mellettetek pedig ott vannak a "normális pasik", akik 16-20 évesen szerelmesek, mint az állat, és azt hiszik, hogy az első barátnővel örökre szól a kapcsolatuk. Akik elveszik a harmadik barátnőjük, és 30 évesen már kisgyerekes apukák. A nők őket keresik. Mármint a többség.
Az, hogy ti magatokból indultok ki, hogy a jó kapcsolathoz egyedül annyi elég, ha a nő szép és jó teste van, az a ti bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!