Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak melyek voltak a legbunkóbb/ legfájóbb elutasítások amiket kaptatok?

Figyelt kérdés
Ma is gazdagabb lettem egy elutasítással, kíváncsi vagyok mások milyeneket kaptak.

2021. máj. 15. 23:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

16 voltam és nagyon bejött egy 22 éves csaj.Hozzateszem az a kapós fajta volt.Tudtam hogy valakivel jár.Sokat beszélgettünk.Nem kell mondanom,hogy az első perctől nyilvánvaló volt a számára,hogy nagyon nwkem tetszik.Végül mikor egyertelművé tettem,hogy tetszik nekem,akkor kinevetett.

Nem volt bunkó,csak kellemetlen volt a szitu.

Később is találkoztunk egy bárba ,ahova rendszeresen bejártunk.Megmarad a beszélgetes közöttünk.

2021. máj. 17. 09:18
 22/23 anonim válasza:

18 as válaszoló?de miért kell bunkó nak lenni ?miért nem lehet egyszerűen de mégis indokkal és normálisan elmondani hogy:Bocsi de ebből nem lesz semmi

Minek kell bármilyen nagyképű szöveget oda vágni?

2021. máj. 17. 21:17
 23/23 anonim ***** válasza:
75%

Elég helyes, népszerű vagyok. Ritkán kapok elutasítást, de egyszer az egyik lány a következőt mondta :

" Olyan vagy mint egy kis ge*i nem tudsz leakadni rólam" :D

2021. máj. 17. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!