Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak melyek voltak a legbunkóbb/ legfájóbb elutasítások amiket kaptatok?

Figyelt kérdés
Ma is gazdagabb lettem egy elutasítással, kíváncsi vagyok mások milyeneket kaptak.

2021. máj. 15. 23:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9es á ez nagyon szomorú eset, de valószínűleg akikkel mentél azok jó fejek voltak nem?
2021. máj. 16. 00:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

- akkor majd még hívlak

- szerintem mindent megbeszéltünk, nem kell többet hívni

(egy ismerős csaj, akihez próbáltam közeledni)

2021. máj. 16. 02:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
"Igen, szexeltünk, de nem voltunk együtt. Nem jössz be. Ne mondd már, hogy te nem feküdtél még le olyannal, aki nem jött be. Pasi vagy, higgyem is el..."
2021. máj. 16. 02:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
"aham"... ghosting, nem válaszol többet.
2021. máj. 16. 03:36
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Egyik első (normális hangvételű) levelemre a válasz röviden tömören:

Hazug vagy, szoknyapecér, további jó vadászatot!

Pff bammeg...🤣

2021. máj. 16. 09:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Huhetetlen milyen hidevérrel el tudnak utasítani a nők. Amikor egyszer az életemben valami miatt nekem kellett egy lányt elutasítani, azután hetekig lelkiismeretfurdalásom volt hogy biztos megbántottam stb.
2021. máj. 16. 09:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
"Legyünk barátok."
2021. máj. 16. 09:56
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

,, Huhetetlen milyen hidevérrel el tudnak utasítani a nők "

Mert hogy kellene? Össze kellene hazudni fűt-fát, vagy mi? :D ha valami nem megy, akkor nem megy. Én is a napokban utasítottam vissza valakit, nagyon aranyos volt, de részemről nem éreztem a pluszt. Korrekt módon megmondtam. Ugyanakkor az exem 7!év után messengeren kívánta közölni, hogy többet nem akar velem találkozni, mert neki nincs energiája már egy kapcsolatra.

Maradjunk annyiban, hogy ezek 21.századi bevett módszerek, mint online szakítás meg ghosting és társai, még mindig nem nemfüggőek.

Egyébként sem értem, egy ismerkedés legelején miért kellene indokolnom, hogy mi a gond? Nem elég a puszta tudat, hogy nem szeretném folytatni az ismerkedést? Nyilván egy kapcsolatban már elvárhatók a miértek, de 1-2 randi után, vagy csak online csevegés alatt nem. Lapozni kell, és kész.

2021. máj. 16. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem alap, hogy az ember nyílt és legalább nyög valamit, hogy miért nem.
2021. máj. 16. 11:39
 20/23 anonim ***** válasza:
80%

Én nő vagyok, és sokáig szépen próbáltam elmondani, hogy én nem akarok az adott embertől semmit... beszélgetünk, jó vele 1-2x eldumálgatni, de annyi.. sosem értették meg, és minden egyes szó váltlást úgy éltek meg, hogy közelebb kerültünk egymáshoz...pedig már az elején tisztáztam hogy NEM és NEM!... de egész egyszerűen nem fogták fel....itt nagyon sokan sírnak, hogy milyen hidegvérrel koptatják le a nők a férfiakat, de ezeket Ők harcolják ki... mert Ők csak is a konkrét dolgokból értenek...az ilyen szövegekkel lekoptatni őket hogy " helyes meg aranyos vagy, de nem állok kész egy párkapcsolatra" esélytelen.

VISZONT, azzal sem értek egyet, hogy valakinek konkrét jelét adjuk hogy akarunk tőle valamit, benne vagyunk egy ccsomó mindenbe, közeledünk, épp hogy ne vallunk szerelmet, majd pár napra rá ghosting... na ez undorító

2021. máj. 16. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!