Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások miért olyan szerencsések, hogy találnak társat, akár már 16 évesen is? L24
Szerintem csak nem a számodra legmegfelelőbb helyen voltál, hogy most ezt így érzed.
24 éves vagy, előtted az élet! Fogsz találni megfelő párt.
A faluba ha nem nagy falu ott már a srácok nagy többségének tippem szerint van már barátnője, gondolom 16-os is falusi. Kevés legény között a lányok is szeretnek nekik jumpingolni, hiszen kevesebb a választék. Nagyobb választéknál is ha ugyanezt írod akkor nyugtázzuk, hogy oké körbe ugrálnak a csajoj. Ha nagyvárosi vagy akkor nem szóltam, de akkor meg tudod hova kell menni csajozni.
Egy falusi lánynak nem biztos hogy lehetősége van olyan helyre utazni, ahol vannak a saját érdeklődésének megfelelő fiatalemberek.
Nekem sincs sok szerencsém mostanában sajnos! 24/F
Ui: aki szeretne ismerkedni, írhat, budapesti vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!