Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások miért olyan szerencsések, hogy találnak társat, akár már 16 évesen is? L24
Én az okos (tanult, művelt) férfiak körébe tartozom, és nekem sem könnyű társat találnom. Nem csak az "okosságom" miatt, hanem a személyiségem, látásmódom, értékrendem nem átlagos, az átlag számára nehezen érthető, felfogható jellege miatt is.
Amit javasolni tudok, az az "aktív" és "megértő" módba kapcsolás:
ha nem kezdeményeznek nálad, akkkor próbálj tenni "egy lépést" a másik felé.. ha nincs kellő reakció, tegyél még egy "lépést" - hátha akkor már "feltűnik" a másik félnek, hogy "közeledsz hozzá", illetve hogy "akarnál tőle valamit".. :) a "megértő módba kapcsolás" pedig azért szükséges, mert lehet, hogy a másik okos, de például sérült, bizonytalan, vagy hozzád hasonlóan tapasztalatlan..
Ötösnek igaza van, elég menő népszerű pasi vagyok, korulugralnak a lanyok, veled az a baj hogy hamis illúziókban élsz és nem úgy van a valóság ahogy megalmodtad! Milyen jogon alkoholistazol te le bárkit is? Attól meg h falu beszélhetnel több tisztelettel róla! Sem okos , sem intelligens nem vagy, sőt meg onbizalmad sincsen! Arra nem gondoltál buksi, hogy ideje neked is kezdemenyezni?! Ideje normalis pasikkal ismerkedni nem csak akikről almodsz! Egy noben az is vonzó ha határozott és van önbizalma! “Erkölcstelen buta nők” Aha szóval te látod igx azokat akik fenyévekkel jobbak nalad és irigy vagy! Igen nalad sokkal jobbak ok veled ellentétben nem írjak így le a falu lakosait és nem azzal próbálnak felvágni h okosok! Amúgy meg csesuheted! Ha nem nezel ki jól és meg az oltozkodesed is visszafogott és meg onbizalmad sincsen mit vársz? H egy jó pasi be repüljön az ablakon?! Ideje neked is tenni a dolgokért! Ismerkedni stb! Nem irigykedni!
Le lehet pontozni!
Hol vannak azok a szerencsések kérdező? :D
Konkrét pédákat is tudsz mondani?
Amúgy 13-as és 14-es metakommunikációval ajánlkozott. Észrevetted kérdező?
Talán 12-es is érdeklődik.
16-os csak el van keseredve, ne kezd már te is ezt a sablon dumát. Úgy könnyű ha körbe ugrálnak a csajok. Ti mennyi csajt ugráltatok már körbe? Már olyan unalmas. :D
Amúgy 17-es, 18-as 19-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!