Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok feldolgozni, ha valakinek csak szexre kellettetek?
"nekem is volt ilyen, csak épp az a faszi impotens volt mint első szexnél kiderült és utána szó nélkül eltűnt..."
Aha, persze. De ha impotens volt a pasas miért akart volna szexet??
Elég valószínű hogy csak veled nem sikerült neki, mert vagy nem talált semennyire vonzónak, vagy (ami sokkal valószínűbb) a te hozzáállásod és viselkedésed hatott rá így, hogy nem maradt kedve hozzád.
Máskülönben minek akart volna lefeküdni veled?
Kérdező, ez velem is előfordult már nem is egyszer. Egyszerűen hazudnak, ennyi. Előadják, hogy komolyat akarnak stb. aztán együtt vagytok és menekülnek mert érzik, hogy te valóban komolyan gondolod... Nem is egyszer fordult elő velem és hiába "várattattam", képesek hónapokig kivárni... szóval nehéz kiszűrni, élni akarják a kis maguk elétét kötöttségek nélkül. Tudom szarul esik, de idővel már lepereg az emberről... Nem tudsz mit kezdeni vele..
28 N
17#
Csak egyesek akiknél a nők belemennek hogy akár csak megdugják őket, és reménykednek hogy több is lesz.
De ha neked mondják hogy csak "meg akarsz dugni" akkor csak le akar koptatni. Ugyanis aki nem csak megdugni akarja őket azt le sem tojják ezek, nemhogy még érdekelje is őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!