Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány pontot adnátok tízes skálán erre a nőre? Járnátok egy olyan nővel, aki így néz ki?
2021. máj. 14. 17:32
31/42 anonim válasza:
Kicsit Dani Danielsre hasonlít
32/42 anonim válasza:
30-as, akkor úgy néz ki, elég sok férfinak tetszenek azok, akiket te "már duci nő"-nek tartasz.
33/42 anonim válasza:
Ez katasztrófa! Ilyen fiatalon ennyire elhízni..
F
34/42 anonim válasza:
Jesszus Maris!
Mo.-on a számtalan ocsmányul elhízott ember országában, valóban egy ilyen szép alakú nőt tartotok "kövérnek"?
Egyszerűen szánalmas
Ha akartok kövér nőt látni elég kimenni az utcára, de úgy sejtem nincs rá szükségetek, lehet elég a tükörbe nézni sokatoknak
35/42 anonim válasza:
"Ha ez szép, formás nektek akkor én is szexisten vagyok, mint egy másik kommentelő előttem. Szerintem ő egy duci nő már."
Ilyen nehéz elfogadni, hogy valakinek jobban bejön a duci? A duci és a formás amúgy nem egymást kizáró fogalmak. Vékony is lehet formátlan, duci is lehet formás.
36/42 anonim válasza:
Kívánom hogy ez a csaj legyen a kövér kategória, mindenki más kategóriába eső pedig soványabb legyen!
37/42 anonim válasza:
Ha ez a csaj duci akkor én imádom a duci csajokat!
Az a baj hogy ez a csaj nagyon messze van a ducitól
38/42 anonim válasza:
Fejre abszolút nem jön be, a teste olyan átlag Bérszámfejtős Mariska.
40/42 anonim válasza:
38: Ha az arcot nézem, nekem sem különösebben tetszik. Ellenben ha ilyen teste van az Átlag Mariskáknak, akkor ide nekem őket! Feszes, fognivalós, nyamiii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!