Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány pontot adnátok tízes skálán erre a nőre? Járnátok egy olyan nővel, aki így néz ki?
Az alakja tetszik, az arca nem.
Viszont az ilyen testalkattal az a gond, hogy megeszik egy tábla csokit, és a segge nő egy centit, míg a felsö teste nem változik. Ha le akarja adni, akkor először a melléről tűnik el, de a segge ugyanakkora marad.
Arc: nem tetszik, kimondottan, de még az elfogadható kategória
Test: hatalmas fenék és comb. És kicsit sem feszes. Ha sportolna talán jó alakja is lehetne, de szerintem ilyen mentalitással (túlzott bodypositivity) 30 éves korára kisbálna lesz. Egy okos öltözéssel teljesen jó is lehetne, ehelyett magamutogatásba kezd. Egy normális stílus mellett amúgy a teste is az elfogadható kategória lenne.
Summa: összejönnék vele, ha személyiségben nagyon jó lenne. A videó nem ezt tükrözi számomra.
Ha ez szép, formás nektek akkor én is szexisten vagyok, mint egy másik kommentelő előttem.
Szerintem ő egy duci nő már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!