Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hány pontot adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hány pontot adnátok tízes skálán erre a nőre? Járnátok egy olyan nővel, aki így néz ki?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 14. 17:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
63%
4-es vagyok, és nő, szóval nem incel. Nekem nem tetszik női szemmel.
2021. máj. 14. 18:17
 12/42 anonim ***** válasza:
88%
10/ Szintúgy.Tipikus brit rondaság. Nem rossz az alakja, de tipikus közönséges fej
2021. máj. 14. 18:18
 13/42 anonim ***** válasza:
75%
Most elmegy az alakja, de 30 éves korára borítékolható, hogy akkora lesz, mint egy bálna. Az arca átlagos.
2021. máj. 14. 18:29
 14/42 anonim ***** válasza:
18%
Az arca nem tetszik, de az alakja bejön, jó adottságú, nőies arányú. Ez nekem sokkal többet számít, mint az, hogy tulajdonképpen mennyire figyel az alakjára, vannak-e épp plusz kilói vagy sem. Ugyanis hosszú távon esélyesen úgyis lesz olyan időszak, amikor plusz kilói lesznek, az pedig a genetikai adottságokon múlik, hogy valakinek a szervezete ilyen esetben nőies eloszlásban fogja-e halmozni a zsírt, vagy csak úgy formátlanul mindenhova.
2021. máj. 14. 18:40
 15/42 anonim ***** válasza:
74%
az az alak ‘nem rossz’?!?!! akkor en most szexistennonek erzem magam a sajat testemmel. szerintem ez full atlagos, puhany, edzetlen test, semmi forma, most meg fiatal es vallalhato, de tipikusan az ilyen lanyok szoktak 30 eves korukra aranytalanul szetfolyni.
2021. máj. 14. 18:49
 16/42 anonim ***** válasza:
81%
Idővel megenged a bőre és lógni fog a hasa, a karja, feneke...Arcra sem lesz már szebb. Nálam 3. De ha a stílusát is figyelembe veszem akkor nagyon nem jön be. Nekem az a ugribugri jellem nagyon nem jön be. Mint valami 10 éves.
2021. máj. 14. 19:08
 17/42 anonim ***** válasza:
59%
Nekem eléggé bejön, az arca talán nem nagy szám, túl kerek, viszont a combjai és a feneke fantasztikus, és ez még a kis melleit is ellensúlyozza
2021. máj. 14. 19:18
 18/42 anonim ***** válasza:
31%

"az az alak ‘nem rossz’?!?!! akkor en most szexistennonek erzem magam a sajat testemmel. szerintem ez full atlagos, puhany, edzetlen test, semmi forma, most meg fiatal es vallalhato, de tipikusan az ilyen lanyok szoktak 30 eves korukra aranytalanul szetfolyni."

semmi forma? ugyanazt a lányt nézzük? kifejezetten hangsúlyos csípő-derék kontrasztja van súlyfelesleg mellett is.

2021. máj. 14. 19:23
 19/42 anonim ***** válasza:
91%
egyébként miért nők válaszolnak, amikor férfiakhoz lett intézve a kérdés?
2021. máj. 14. 19:23
 20/42 A kérdező kommentje:
Leszbikus és biszexuális nők válasza is jöhet!
2021. máj. 14. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!