Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány pontot adnátok tízes skálán erre a nőre? Járnátok egy olyan nővel, aki így néz ki?
2021. máj. 14. 17:32
11/42 anonim válasza:
4-es vagyok, és nő, szóval nem incel. Nekem nem tetszik női szemmel.
12/42 anonim válasza:
10/ Szintúgy.Tipikus brit rondaság. Nem rossz az alakja, de tipikus közönséges fej
13/42 anonim válasza:
Most elmegy az alakja, de 30 éves korára borítékolható, hogy akkora lesz, mint egy bálna. Az arca átlagos.
14/42 anonim válasza:
Az arca nem tetszik, de az alakja bejön, jó adottságú, nőies arányú. Ez nekem sokkal többet számít, mint az, hogy tulajdonképpen mennyire figyel az alakjára, vannak-e épp plusz kilói vagy sem. Ugyanis hosszú távon esélyesen úgyis lesz olyan időszak, amikor plusz kilói lesznek, az pedig a genetikai adottságokon múlik, hogy valakinek a szervezete ilyen esetben nőies eloszlásban fogja-e halmozni a zsírt, vagy csak úgy formátlanul mindenhova.
15/42 anonim válasza:
az az alak ‘nem rossz’?!?!! akkor en most szexistennonek erzem magam a sajat testemmel. szerintem ez full atlagos, puhany, edzetlen test, semmi forma, most meg fiatal es vallalhato, de tipikusan az ilyen lanyok szoktak 30 eves korukra aranytalanul szetfolyni.
16/42 anonim válasza:
Idővel megenged a bőre és lógni fog a hasa, a karja, feneke...Arcra sem lesz már szebb. Nálam 3. De ha a stílusát is figyelembe veszem akkor nagyon nem jön be. Nekem az a ugribugri jellem nagyon nem jön be. Mint valami 10 éves.
17/42 anonim válasza:
Nekem eléggé bejön, az arca talán nem nagy szám, túl kerek, viszont a combjai és a feneke fantasztikus, és ez még a kis melleit is ellensúlyozza
18/42 anonim válasza:
"az az alak ‘nem rossz’?!?!! akkor en most szexistennonek erzem magam a sajat testemmel. szerintem ez full atlagos, puhany, edzetlen test, semmi forma, most meg fiatal es vallalhato, de tipikusan az ilyen lanyok szoktak 30 eves korukra aranytalanul szetfolyni."
semmi forma? ugyanazt a lányt nézzük? kifejezetten hangsúlyos csípő-derék kontrasztja van súlyfelesleg mellett is.
19/42 anonim válasza:
egyébként miért nők válaszolnak, amikor férfiakhoz lett intézve a kérdés?
20/42 A kérdező kommentje:
Leszbikus és biszexuális nők válasza is jöhet!
2021. máj. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!