Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy ilyen nővel? Hány pontot adnátok rá tízes skálán?
Megnéztem egy új videóját is. Ott már elviselhető. A fogai továbbra sem rendezettek. Egyébként csinos nő.
Szóval ott amit te linkeltél, 5 mp után elmenekülnék tőle. Az újabb alapján, igen, ismerkednék vele.
6: Én pont azt néztem, hogy egész jók a fogai. Fehérek és nem szuvasak.
Egyébként attól, hogy túljátssza a szerepént, még lehet normális. Azt hiszed a youtuberek akiket nézel olyanok a valóságban is, mint a videókon? Nem olyanok, közel sem. Szerep, mint a színészeknél.
Sokan csak ágyon filterezett videókon látnak nőt, és azt hiszik éjjel nappal mindenki sminkben van. Furcsán gesztikulal, de egyáltalán nem ronda.
Azért megnézném a válaszolókat, ha ez a nő 2-3, akkor ők feltehetően mínuszos listán vannak.
Nálam 8/10 külsőre, de a stílusa hihetetlenül taszító.
A többi videójában is megnéztem és az Instagramjára is rámentem:
De hát ízlések és pofonok... Nekem tetszik. De mint mondtam, a stílusa nagyon irritáló, bár a valóságban gondolom nem ilyen, csak egy felvett szerep a YouTube miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!