Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy ilyen nővel? Hány pontot adnátok rá tízes skálán?
2020. szept. 30. 22:17
12/23 anonim válasza:
8/10.
Szerintem cuki, es a stilusa is tetszik :)
36F incel
14/23 anonim válasza:
#9: Férfiként én sem vagyok valami nagy szépség, és nem csak tökéletesen sminkelt nők vesznek körül. Viszont a negyvenes, ötvenes kolléganőim is jobban néznek ki, szebbek, mint ez a hölgy.
15/23 anonim válasza:
Külsőre 2, ami még nem is feltétlenül lenne akadály, de egy pillanat alatt látszik rajta, hogy elmebeteg.
16/23 anonim válasza:
Én bevallom meg se néztem nagyon, az a stílus amivel beszél.... hát tőlem Miss Univers is lehetne én nekem akkor se kéne.
Többen írták, hogy csúnya... hát nekem nem az tűnt fel elsőnek.
17/23 anonim válasza:
Ez egy túljátszott szerep, a valóságban bizonyára nem így visekedik (legalábbis azt hallottam, hogy Arnold Swartzenegger sem ment mindenhova állig felfegyverezve, és robbantott fel mindent maga körül, pedig a vászon alapján erre lehetne következtetni).
Az egy másik kérdés, hogy kinézetre sem az esetem.
18/23 anonim válasza:
Ha a fogait nem nézzük, akkor is sokkal közelebb van ahhoz, hogy csúnyának legyen mondható, mint ahhoz, hogy szépnek.
19/23 anonim válasza:
Az én fogaim is ilyenek, csak állkapocsműtéttel(alsó-felső), újabb 3 év fogszabályzóval és 2 millió forinttal hozható helyre!
Sminkben, hajjal nem feltűnő annyira, mint a csajon.
20/23 anonim válasza:
Adtam 1 pontot, mert legalább nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!