Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, minimum mennyit keressen a nő, akivel ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Nem eltartói kapcsolatról beszélek! Ehhez képest ti mennyit kerestek? 25-35 közöttiek válasza érdekel.

2021. máj. 13. 09:31
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Pesten sajnos ilyen árak vannak. Szüleim 180 km-re élnek tőlem, mindenképp önálló albérletre van szükségem, az elmúlt időszakban sokszor otthonról kellett dolgoznom, zavart volna, ha a másik szobában épp hangzavar van vagy valaki főz a konyhában.
2021. máj. 13. 20:19
 32/35 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen fizetésért kár eljönni vidékről, ahol valószínű közalkalmazottként megkeresnéd ugyanezt, de jobban élnél.

Én egy picit más irányból világítanám meg a helyzetet, mint nő, aki momentán többet keres a férjénél. Amikor megismerkedtünk, majdnem a duplája volt a férjem fizetése az enyémnek, de mindketten tudtuk, hogy a pályakezdő mivoltom okán, ez változni fog. Nem zavar a jelen helyzet, közös kasszában gondolkozunk, teljesen mindegy melyikünk tesz bele picit többet, az plusz pénz. Az valóban előny, ha családalapításkor nem azon kell agyalni, hogy mit együnk hó végén, de erre mi pl. régóta előtakarékoskodunk. Mellesleg sosem lehet tudni mikor esik ki ilyen kényes helyzetben a kereső fél, jó ha ilyenkor nem kell pánikolni az anyagiak miatt.

Amire én rávilágítanék az az, amit sokan nem néznek, pedig én a környezetemben azt látom, hogy ez egy valós probléma. Ha egy jól kereső, komoly ambíciókkal rendelkező, pl. mérnök egyén keres nettó 400-500 ezer forintot, a párja meg 150-200 ezret, az családi szinten egy tök jó bevétel, amivel meg lehet elégedni. Ellenben, ha van melletted egy pár, ahol mindkét fél megkeresi a 400-500 ezret nettó, vagy még többet, akkor rájön az ember, hogy ANYAGI értelemben őt a párja lehúzza. Ez így gázul hangzik, de tényleg ezt látom, amit tetéz az, ha az alacsonyabb keresetű fél nem is szereti amit csinál, nem hajlandó képezni magát, várja a sült galambot.

Én azt gondolom, hogy a lényeg inkább abban rejlik, hogy nem a fizetést kell nézni, hiszen ahogy valaki mondta, az átmeneti is lehet. Sokkal inkább az lenne az elvárható, hogy hasonló a hasonlót keresse. Vagyis pl. ambíciózus egyén, az ambíciózus egyént és akkor nem lesz gond az anyagiakból, bárki bármennyit is keres.

2021. máj. 13. 21:00
 33/35 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező, ezen az oldalon nem fogsz túlzottan értelmes válaszokat kapni, mert itt vagy mindenki (legalábbis a legtöbben) álomvilágban él, vagy valami alternatív Magyarországon, ahol 500 ezres nettó fizetés szarnak számít.

Régóta olvasom ezt az oldalt és tényleg ilyen kommentek árasztják el az egészet, hogy "én 400 alatt fel sem kelnék", "18 évesen, pályakezdőként már 500-at keresetem" stb.

Ez mind kamu, vagy tényleg összegyűltek itt olyan emberek akik a hazai átlagot jócskán felülmúlják. Az utóbbit mondjuk kétlem, mivel a legtöbb még csak minimálisan sem képes helyesen írni, fogalmazni. Szóval nem gondolom, hogy jól fizető állásokban dolgoznának.

Ergo, a legtöbben trollkodnak és/vagy itt élik ki a frusztrációjukat.

A te helyzeted mondjuk tényleg elég rossz, nagyon drága az albérleted, így nem éri meg pesten lakni. Közalkalmazottként simán jobban járnál egy kisebb vidéki várossal, ahol 50-60 ezerért is simán kapni normális albérletet.

Azért az tényleg durva, hogy a fizetésed 2/3-át arra költöd, hogy legyen tető a fejed felett.

2021. máj. 13. 21:15
 34/35 anonim ***** válasza:
Nekem nem az lenne a fontos, hogy a párom mennyit keres, hanem hogy mi a munkája, szereti-e amit csinál. És mennyire művelt ember.
2021. máj. 14. 16:18
 35/35 anonim ***** válasza:
A feleségem többet keres nálam. A magam részéről sem panaszkodhatok, egyszerűen az övé tényleg baromi kimagasló. A keresete nem volt választási szempont, de az intelligenciája, ambíciója és talpraesettsége igen. Ezek nem meglepő módon idővel korrelálnak a sikerével. Mivel mindkettőnk életében fontos a karrier, engem motivál.
2021. máj. 14. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!