Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, minimum mennyit keressen a nő, akivel ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Nem eltartói kapcsolatról beszélek! Ehhez képest ti mennyit kerestek? 25-35 közöttiek válasza érdekel.

2021. máj. 13. 09:31
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szeretem a munkám, 2 éve dolgozom, de a fizetésem nagyon alacsony, 180 000 Ft nettóban, amiből 125 000-ret elvisz az albérlet fixen. Ennyiből éppen kijövök havonta, de ha a pasi például minden héten drága éttermekbe akarna menni vagy külföldre nyaralni, akkor nem tudnám állni a saját részem.
2021. máj. 13. 10:13
 12/35 anonim ***** válasza:
48%
Miből gondolod h olyan faszi megállna melletted akinek ilyen igényei vannak?
2021. máj. 13. 10:16
 13/35 anonim ***** válasza:
62%
#11 mit dolgozol?
2021. máj. 13. 10:17
 14/35 A kérdező kommentje:
Az első pár randin nem szeretnék anyagi dolgokról beszélni, nekem nincs ilyen téren elvárásom, maximum annyi, hogy legyen bármilyen munkahelye. Nem utasítanék vissza valakit azért, mert szerényebbek az anyagi körülményei, ahogy azért sem, ha nálam jóval tehetősebb.
2021. máj. 13. 10:18
 15/35 anonim ***** válasza:
Az anyagiak az összes aggodalmad?
2021. máj. 13. 10:23
 16/35 anonim ***** válasza:
48%

9. Itt is megtörténik a degradálás, csak azokkal a férfiakkal szemben, akik nem keresnek annyit, hogy egy keresetből eltartsák a családot.

Senki nem mondta, hogy a nőnek kelljen csinálnia a házimunkát. Azt mondtam a férfiakat is lehet degradálni és a nőket is. Én is 19 éves korom óta nem a szüleimmel élek, elég korán megtanultam férfiként magamra főzni és takarítani. Itt nem erről van szó.

"Arról nem beszélve, hogy rengeteg nő nem azért keres kevesebbet, mint a férfi, mert nem lenne ugyanolyan okos, vagy talpraesett, vagy alkalmas..."

Nem is. A nők azért keresnek kevesebbet, mert pl bértárgyalásokon kevésbé agresszívek, vagy később pl meglátszik a karrierjükön az az 5 év, amit otthon töltöttek a gyerekekkel. Illetve azért, mert a nők alapból jobban hajlanak az felé, hogy elvállalják a biztonságosabb, de ezért cserébe kevesebbet is fizető állásokat. Illetve kevésbé választják azokat a szakmákat, amikkel jobban lehet keresni.

10. Na nézzük:

Egy: A családnak már lehet korábbról is félretett pénze. (Nem keres annyit, hogy eltartsa a családot, de a család már korábban spórolt, ezért nem is csak a havi fizetésből kell élni.)

Kettő: A család visszább vesz, amikor születik a baba és kevesebb a pénz. Nem járnak nyaralgatni, nem akkor vesznek új autót.

Három: Ezt sosem értettem. Ha otthon vagy egész nap és mondjuk 2 óra mindent megcsinálni a lakásban, akkor inkább csak 1 órányi teendőt végzel el, hogy a párod miután hazaér a 8 órás munkából, neki is jusson még otthonra valami, hogy meglegyen az "egyenlőség" köztetek?

2021. máj. 13. 10:24
 17/35 anonim ***** válasza:
81%

Nincs ilyen elvárásom, felőlem tanulhat is, szóval az se baj ha 0 jövedelme van. Lehet álláskereső is, frissen végzett, pályakezdő. Főleg ilyen korban.

A kereset, amúgy is ideiglenes dolog. Lehet most valaki nagyon jól keres, jó pozícióban van, de pl. bejön egy olyan helyzet, mint ez a vírus és meg is szűnt a jó világ.

Ha komolyra fordul a kapcsolat, akkor úgyis támogatni fogom a másikat, támogatni fogjuk EGYMÁST, szóval lényegtelen a fizetés.

2021. máj. 13. 10:24
 18/35 A kérdező kommentje:
Közalkalmazott vagyok, a bértábla szerint fog növekedni a keresetem.
2021. máj. 13. 10:27
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

#16: össze-vissza zagyválsz, ennek kb se füle se farka :D

Nem, nem degradálás, ha valaki nem keres annyit férfiként. Hol írtam én olyat, hogy ez a "kötelessége"? Ez egy cél, egy törekvés, aztán vagy sikerül vagy nem.

Ráadásul ahogy más is írta, ha jönnek a gyerekek, a nőnek maximuma GYED marad jövedelemforrásként, így nem jobb, ha a férfi keres annyit, hogy ez ne okozzon fennakadást, amikor a családi bevétel csökken, a kiadások meg nőnek?

Azt külön köszönöm, hogy engem igazoltál abban is, hogy nem a nők tehetnek arról, hogy kevesebbet keresnek (ezzel mellesleg azt is igazoltad, a férfiak általában jobban keresnek, és jól is jön a családnak).

Szerintem ezt engedd el, olybá tűnik, kissé komolyabban veszed ezt a kelleténél. :)

Mellesleg, attól, hogy én ezt az elvet vallom (és szerintem a többség is), az is teljesen rendben lenne/van, ha a nő keres többet. Én tök örülnék, ha a nejem többet keresne nálam :)

2021. máj. 13. 10:31
 20/35 anonim ***** válasza:

#16 Itt is megtörténik a degradálás, csak azokkal a férfiakkal szemben, akik nem keresnek annyit, hogy egy keresetből eltartsák a családot.

Az az ő baja. Csak rajtad múlik, hogy mennyit keresel, mindenkinek van lehetősége feljebb lépni, képezni magát. Ez nem olyan, mint valami betegség, amiről nem tehet az ember.

2021. máj. 13. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!