Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi túl válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi túl válogatós akkor meleg?

Figyelt kérdés
Haverom 32 éves és még barátnője sem volt. Tök aranyos, átlagos kedves arcú nők akartak volna tőle valamit de szinte mindegyiket visszautasította... mert hogy nem jön be neki, nem az esete.. mikor kérdezem milyen nők az esetei, akkor ilyen fullos 10/10 nőket mutat..
2021. máj. 12. 07:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is van ilyen ismerősöm XD
2021. máj. 12. 07:38
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2021. máj. 12. 07:41
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert valaki válogatós, még nem lesz meleg.
2021. máj. 12. 07:43
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Aki válogatós, az válogatós. Aki meleg, az meg a saját nemében keresgél.

Olyan is van, hogy valaki válogatós meleg. Vagyis a saját nemében keresgél, de nem talál, mert senki nem felel meg az igényeinek.

2021. máj. 12. 07:49
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Lehetséges. Én például meleg vagyok, és mikor a homofób unokatestvérem kérdezgeti, hogy miért nincs éppen nőm, azt szoktam mondani, hogy nem jön be jelenleg senki. Persze lehet, hogy tényleg csak válogatós.

Mindenesetre szerintem ne firtasd a témát. Ha lesz barátnője úgyis elmondja, ha meg nem jó neki senki, ő marad egyedül, nem te.

2021. máj. 12. 08:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van olyan női ismerősöm, aki folyton olyan kategóriájú férfiakat mutogat, akiknél esélye nincs. Egy fogatlan, ápolatlan csajt kell elképzelni, aki vízilabdázóknak írogat a közösségi oldalakon. Álomvilágban él. Szeretne ő társat magának, csak nincs tisztában a lehetőségeivel.

Nagyjából ezt tudom elképzelni a barátod esetében is.

40/N

2021. máj. 12. 08:08
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2021. máj. 12. 08:17
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Szoval a hipergám nők leszbikusok?
2021. máj. 12. 09:45
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Szóval, ha egy PASI nem akar minden nőt megdugni, vagy nem annyira kapcsolatfüggő, hogy minden nővel kapcsolata legyen, akkor automatikusan meleg? LOL
2021. máj. 12. 10:34
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
9- "Haverom 32 éves és még barátnője sem volt" .... itt nem a minden nőről van szó, itt arról van szó, hogy még egyet se :D
2021. máj. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!