Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért riasztó egy férfi számára, ha egy nő egyedül is boldogul az életben? Ti összejönnétek egy ilyen nővel?
Ismerem az alapvető ösztönöket és azt is, hogy általában a magabiztos emberek tudnak ezen túl lendülni.
Az alapszituáció az, hogy jó munkám van, sokáig albérletben voltam, de sikerült összespórolnom annyit, hogy tudjak venni saját lakást amin minden évben csinosítok valamit amire épp futja. Saját autóm van és mindent amim van én értem el a saját keresetemből. Semmi se luxus, ne értsétek félre, plusz vidéken élek ahol nincsenek az árak úgy elszállva mint pesten. Amúgy pedig nem büszkélkedem ismerkedéskor ezekről és utána se hándálgatom fel.
Szóval előteremtettem mindent és ettől a férfiak a közelembe hülyét kapnak. Volt egy barátom aki azért sértődött meg mert a nyaralást nem engedtem, hogy ő fizesse, hanem felesbe szerettem volna fizetni.
Én nem kérkedésként csinálom ezt, csak úgy neveltek, hogy igazságosan és korrekten kezeljek ilyen helyzeteket. Ha egy férfi meghív valahova akkor elfogadom, megköszönöm, legközelebb pedig én hívom vissza. Ez miért sértő a férfiaknak? Ti ezeket a helyzeteket hogy reagálnátok le és hogy kezelnétek?
Szerintem a kérdező egy létező jelenséget ír le. Egyáltalán nem akarom a férfiak egészére vagy akár nagyjára ráhúzni, de tényleg higyjétek el, hogy esetenként baromi heves frusztrációt szül ismerkedés során, ha a nő sikeresebb, mint a férfi elképzelése.
Kaptam már meg én is, hogy biztos apuci pénze, vagy biztos a fenekemmel építettem karriert és hasonlókat. A legjobb mindig a "lehet, hogy nem is tudatosan csinálod, de TUTI, hogy azért léptettek elő, mert a főnököd meg akar fektetni" (a főnököm sokgyerekes családanya, az övé egy meleg pasi, de hótmindegy). Sikeres vagyok a szakmámban, ami történetesen egy eleve nagyon jól fizető terület és ez sokszor érezhető indulatot vagy lekezelést szül a társadalmi normáink és berögződéseink miatt. Majd kikopik idővel.
Kérdező, keress egy olyan pasit, akinek ennél stabilabb az önbecsülése, sőt, értékeli, ha ilyen téren is a partnere tudsz lenni! (Egyúttal ég áldja a férjemet ezért).
Nem riasztó, egyszerűen nem érdekelnek az önző, maszkulin nők.
Az összes kérdésetek arról szól, hogy:
- Miért riasztó, hogy TE független vagy.
- Pedig TE iskolázott vagy és jó állásod van.
- Ráadásul TE független is vagy meg erős!
- Szóval TE tökéletes vagy de valahogy mégse kellesz senkinek!
Néha próbálj meg a másikra, a párodra, a veled szemben ülő emberre is gondolni. Ez a világ nem csak rólatok szól, hiába ezt sugallja a média meg a barátnőitek.
- Arról se feledkezzünk mrg, hogy TE komoly célokkal rendelkezel amikről nem mondasz le.
25# Pedig egy párkapcsolat arról szól, hogy kompromisszumokat köt az ember és ketten együtt értek el valamit.
De a te hozzáállásod teljes mértékben tükrözi a mai nők hozzáállását. Minden csak rólad szóljon és hogy a te igényeid 100%-ban ki legyenek elégítve.
26
Jar a pacsi. Ma a nok tobbsege a kompromisszum, osszecsiszolodas szot hirbol sem ismeri. Beulni a tutiba, a biztonsagos kis buborekba, ahol a masik fel mindig jol fog keresni, mindig lesz lakhatasa es biztos munkahelye,.mindig jol nez ki eeers sosem fog valtozni.
Kislanyok 19. Elvarassal
#26 te nem tudsz szöveget értelmezni? Pont arról van szó, hogy a nő képes magát eltartani, vagyis nem akar "beülni a biztonságos buborékba", hanem maga teremti azt meg. Nem akar mások nyakán élni.
Az, hogy egy nő talpraesett, nem jelenti, hogy maszkulin, vagy önző. Csak azt jelenti, hogy olyan férfit keres, akivel egyenrangúak, a férfi nem rendeli őt maga alá. Manapság ez az ideális párkapcsolat.
A 21-es válaszoló nőt meg valószínűleg nem vágja a földhöz, hogy néhány incel itt beszólogatott neki, mert eleve nem is ilyen "férfiakat" keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!