Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?
"anyagi igényekből kellene lejjebb adni.":
Az anyagi igények jelenleg havi 5 milliónál kezdődnek Magyarországon, Californiában (Bay area) meg úgy hallottam, hogy a személyi repülőgépnél. Ha ez nincs meg, nem fogsz csajozni akkor se, ha sok pénzed van. Ráadásul az igények folyamatosan növekednek.
Minek jöjjek össze 24 éves nőként ma egy gazdag férfival, ha tudom, hogy várhatok még 7 évet (utána elkezd romlani a kinézetem) és akkor is külföldről matchelnek a gazdag emberek Tinderen. Nőként én is inkább kiélném magam huszonévesen olyan férfiakkal, akik felé valódi szexuális érzelmeim vannak.
"32: Komolyan csinálok erről egy youtube videót és elemzem a párokat (vagy nem, mert a valóságot tudjuk mindketten)"
Ez azért hülyeség, mert csak egy felszínt látsz. Semmi többet. Volt olyan, hogy úgy mentem haza a barátommal, hogy rá se néztem és szándékosan hűvös voltam hozzá, mert ingereltem az esti szexre (mindegy, ez ilyen kettőnk dolga) és olyan is volt, hogy egy parkban az ölében ültem és olyan szerelmesen néztük egymást és hallgatunk zenét, hogy csak képzelem mennyire csöpögősek lehettünk. Na, ez a két jelenet nagyon különböző, mégis alig pár hét volt a kettő között, szóval ha csak az egyikből vonnál le következtetést, semmi köze nem lenne a valósághoz.
Lehet itt beszélgetni egymással. De a negatív tendencia folytatódik.
Nincsenek már jó vagy rossz emberek a nők szemében.....
Nyertesek és vesztesek vannak.
Azok a férfiak, akik elértek komoly anyagi szinteket, ők nem keresnek hanem találnak is megfelelő nőt számukra.
Mi pedig megehetjük egymást itt a gyakorin, lehet vitatkozni, de a valóságban a válogatás, kirekesztés, megkülönböztetés az anyagi formulákon keresztül hat és fenáll.
Ez pedig a másik. Többször látni kettesben a bátyámmal vagy a meleg haverommal, aztán még sincs köztünk semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!