Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas igényei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?

Figyelt kérdés
Sokan a nők közül dolgoznak. Szerintem nem egy rossz dolog, ha egy nő a fizetését félreteheti. És ha mondjuk együtt élek valakivel és tudom, hogy a párom, akivel jól megvagyunk, akkor az működhetne, hogy az én fizetésemből van kifizetve a rezsi és étkezési költség, ami feltétlenül első és legfontosabb. Hitelt nem kell fizetnem, mert nincs, már csak élnünk kell. Dunaújváros környékén nem tudom, hogy megtudnék-e ismerkedni egy ilyen felállást elfogadó partnerrel.

#nők,férfiak, társkeresés, ismerkedés
2021. máj. 8. 23:48
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
0%
40: Nyilván sok nő van, aki felad valamennyit a szexuális vágyából, hogy cserébe jobb minőségű férfival találkozzon (közbe titokban még félre tud lépni). Ha nő lennék, én is ezt csinálnám.
2021. máj. 9. 20:35
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
És a kérdésben szereplő strici lenne a jobb minőségű férfi?
2021. máj. 9. 20:36
 43/51 A kérdező kommentje:
41: Nem a szexuális vágyból kell feladni, hanem a realitások talaján kéne élni és az anyagi igényekből kellene lejjebb adni.
2021. máj. 9. 20:37
 44/51 anonim ***** válasza:
0%
42: A kérdésben szereplő lány szerintem inkább mindent feladott azért, hogy egy olyan férvival legyen, aki felé valódi szexuális vonzalmat érez.
2021. máj. 9. 20:38
 45/51 anonim ***** válasza:
0%

"anyagi igényekből kellene lejjebb adni.":

Az anyagi igények jelenleg havi 5 milliónál kezdődnek Magyarországon, Californiában (Bay area) meg úgy hallottam, hogy a személyi repülőgépnél. Ha ez nincs meg, nem fogsz csajozni akkor se, ha sok pénzed van. Ráadásul az igények folyamatosan növekednek.

Minek jöjjek össze 24 éves nőként ma egy gazdag férfival, ha tudom, hogy várhatok még 7 évet (utána elkezd romlani a kinézetem) és akkor is külföldről matchelnek a gazdag emberek Tinderen. Nőként én is inkább kiélném magam huszonévesen olyan férfiakkal, akik felé valódi szexuális érzelmeim vannak.

2021. máj. 9. 20:42
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
Persze a Tinder előtt egy nőnek még nem voltak ilyen lehetőségei, így akkor még elég volt egy jó kocsi.
2021. máj. 9. 20:43
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

"32: Komolyan csinálok erről egy youtube videót és elemzem a párokat (vagy nem, mert a valóságot tudjuk mindketten)"

Ez azért hülyeség, mert csak egy felszínt látsz. Semmi többet. Volt olyan, hogy úgy mentem haza a barátommal, hogy rá se néztem és szándékosan hűvös voltam hozzá, mert ingereltem az esti szexre (mindegy, ez ilyen kettőnk dolga) és olyan is volt, hogy egy parkban az ölében ültem és olyan szerelmesen néztük egymást és hallgatunk zenét, hogy csak képzelem mennyire csöpögősek lehettünk. Na, ez a két jelenet nagyon különböző, mégis alig pár hét volt a kettő között, szóval ha csak az egyikből vonnál le következtetést, semmi köze nem lenne a valósághoz.

2021. máj. 9. 21:44
 48/51 A kérdező kommentje:

Lehet itt beszélgetni egymással. De a negatív tendencia folytatódik.

Nincsenek már jó vagy rossz emberek a nők szemében.....

Nyertesek és vesztesek vannak.

Azok a férfiak, akik elértek komoly anyagi szinteket, ők nem keresnek hanem találnak is megfelelő nőt számukra.

Mi pedig megehetjük egymást itt a gyakorin, lehet vitatkozni, de a valóságban a válogatás, kirekesztés, megkülönböztetés az anyagi formulákon keresztül hat és fenáll.

2021. máj. 9. 21:47
 49/51 anonim ***** válasza:
75%
47: Másik dolog, hogy attól, hogy egy férfi és egy nő együtt sétál az utcán, még nem biztos, hogy együtt is vannak.
2021. máj. 9. 21:48
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez pedig a másik. Többször látni kettesben a bátyámmal vagy a meleg haverommal, aztán még sincs köztünk semmi.

2021. máj. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!