Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?
Nem látom át, ez kinek, hol buli. A nőnek olyan szempontból jó lehet, hogy gyűjtheti a pénzét, de a többség ilyen áron nem szeretné, főleg nem hosszútávon. Mert azzal, hogy nem egyenlő felek a kapcsolatban, gyakorlatilag egy lekötelezett, "azt csinálsz, amit mondok, amíg az én kenyeremet eszed" jellegű gyerekszerepbe kényszerül ezáltal.
A férfinek meg, bár egy ideig ingyen pnához jut, de cserébe inge, gatyája rámegy és épp úgy érdek az egész, mintha krvhoz menne, ráadásul csak ideiglenes megoldás, mert a nő úgyis lelép.
Egyik félnek se túl kecsegtető, sőt csak komoly szükséghelyzet esetén menne bele ebbe a legtöbb nő. A nők egy igen nagy hányada, olyan kapcsolatot akar, amiben mindkét fél önszántából, egyenlően van jelen. A többiek pedig, olyat, ahol a fenekük is ki van nyalva, ahhoz meg kevés amit vázoltál.
Tehát ez egy sehogy sem nyerő szituáció, ezért is nem vevő rá szinte senki.
A Chad dologra reagálva, akkor rengeteg Chad él a környezetemben, mert a többség párkapcsolatban van, sokan most házasodnak, vállalnak gyereket, mindezt önszántukból. Az általam ismert kapcsolatok szeretet alapúak, a párok változó pénzügyi háttérrel rendelkeznek, jellemzően nem gazdag egyik fél sem. A legtöbben a közös otthonukat, vagy szülői segítséggel, vagy állami segítséggel (Csok, babaváró, hitel) vették, újították fel. A környezetemben, egyáltalán nem jellemző a "várunk a mesebeli hercegre" és/vagy a gazdag srácra aki majd eltart viselkedés. Normális párok, átlag kereset, átlagos élettel 20-40 év között.
4/
Igen? Szóval ha te minden évben el akarsz menni nyaralni, és fizeted is magadnak. De mellé csak elvárnád hogy a párodnak is legyen erre 3-600 ezer ftja minimum. És mi van ha őt nem érdekli az utazgatás? Vagy a hobbijának él, és nem marad pénze ahhoz hogy veled utazgasson? Vagy minimál bért keres és arra se marad neki hogy napi 3 ezret elkávézgasson veled ? Jah hogy ilyen emberrel össze se jöttök... és a második mondtad mindig az “nem vagyok anyagias, nem számít a férfi pénze”.
Igen, én nem jövök össze vele. Jaa, hogy én mondjak le az utazasaimról miatta? Inkább keresek egy olyan férfit, aki partner ebben.
"hogy inkább vannak egyedül, minthogy együtt legyenek valakive/l"
Minek legyen valaki olyannal, aki mellett nem lesz jobb az élete, akivel nem boldogabb, mint nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!