Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hatalmas igényei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas igényei vannak a nőknek. De nincs olyan hölgy, aki megelégedne azzal, hogy a fizetését félreteheti, de amúgy elvan tartva, mert a rezsibe meg az étkezésbe nem kell beszállnia és együtt élünk?

Figyelt kérdés
Sokan a nők közül dolgoznak. Szerintem nem egy rossz dolog, ha egy nő a fizetését félreteheti. És ha mondjuk együtt élek valakivel és tudom, hogy a párom, akivel jól megvagyunk, akkor az működhetne, hogy az én fizetésemből van kifizetve a rezsi és étkezési költség, ami feltétlenül első és legfontosabb. Hitelt nem kell fizetnem, mert nincs, már csak élnünk kell. Dunaújváros környékén nem tudom, hogy megtudnék-e ismerkedni egy ilyen felállást elfogadó partnerrel.

#nők,férfiak, társkeresés, ismerkedés
2021. máj. 8. 23:48
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Te őszintén azt gondolod, hogy ha semmi vonzó nincs a másikban, se külsőre, se belsőre, akkor azért menne bele valaki a kapcsolatba, hogy a saját fizuját félretegye?
2021. máj. 9. 06:48
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom át, ez kinek, hol buli. A nőnek olyan szempontból jó lehet, hogy gyűjtheti a pénzét, de a többség ilyen áron nem szeretné, főleg nem hosszútávon. Mert azzal, hogy nem egyenlő felek a kapcsolatban, gyakorlatilag egy lekötelezett, "azt csinálsz, amit mondok, amíg az én kenyeremet eszed" jellegű gyerekszerepbe kényszerül ezáltal.

A férfinek meg, bár egy ideig ingyen pnához jut, de cserébe inge, gatyája rámegy és épp úgy érdek az egész, mintha krvhoz menne, ráadásul csak ideiglenes megoldás, mert a nő úgyis lelép.

Egyik félnek se túl kecsegtető, sőt csak komoly szükséghelyzet esetén menne bele ebbe a legtöbb nő. A nők egy igen nagy hányada, olyan kapcsolatot akar, amiben mindkét fél önszántából, egyenlően van jelen. A többiek pedig, olyat, ahol a fenekük is ki van nyalva, ahhoz meg kevés amit vázoltál.

Tehát ez egy sehogy sem nyerő szituáció, ezért is nem vevő rá szinte senki.

A Chad dologra reagálva, akkor rengeteg Chad él a környezetemben, mert a többség párkapcsolatban van, sokan most házasodnak, vállalnak gyereket, mindezt önszántukból. Az általam ismert kapcsolatok szeretet alapúak, a párok változó pénzügyi háttérrel rendelkeznek, jellemzően nem gazdag egyik fél sem. A legtöbben a közös otthonukat, vagy szülői segítséggel, vagy állami segítséggel (Csok, babaváró, hitel) vették, újították fel. A környezetemben, egyáltalán nem jellemző a "várunk a mesebeli hercegre" és/vagy a gazdag srácra aki majd eltart viselkedés. Normális párok, átlag kereset, átlagos élettel 20-40 év között.

2021. máj. 9. 06:50
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2021. máj. 9. 07:42
 14/51 anonim ***** válasza:
0%

4/

Igen? Szóval ha te minden évben el akarsz menni nyaralni, és fizeted is magadnak. De mellé csak elvárnád hogy a párodnak is legyen erre 3-600 ezer ftja minimum. És mi van ha őt nem érdekli az utazgatás? Vagy a hobbijának él, és nem marad pénze ahhoz hogy veled utazgasson? Vagy minimál bért keres és arra se marad neki hogy napi 3 ezret elkávézgasson veled ? Jah hogy ilyen emberrel össze se jöttök... és a második mondtad mindig az “nem vagyok anyagias, nem számít a férfi pénze”.

2021. máj. 9. 08:00
 15/51 anonim ***** válasza:
98%
Neked ahhoz mi közöd milyen emberrel van együtt? Mivel ő szeret utazni így ehhez nyilván nem egy olyan partnert keresett akinek az otthon ülés a hobbija és nettó 120 ezret keres részmunkaidőben.
2021. máj. 9. 08:21
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
De miért akarnám én, hogy a férfi eltartson? Komolyan nem értem. És akkor ennyi az élet, hogy van hol lakni, kifizetjük a számlákat, meg eszünk? Mert bármi programra neked már nem futná az "eltartás" után? És ez miért jó bárkinek? Fejtsd már ki kérlek, hogy te ebben a felállásban milyen előnyt látsz.
2021. máj. 9. 08:23
 17/51 anonim ***** válasza:
98%

Igen, én nem jövök össze vele. Jaa, hogy én mondjak le az utazasaimról miatta? Inkább keresek egy olyan férfit, aki partner ebben.

2021. máj. 9. 08:47
 18/51 anonim ***** válasza:
97%
Ráadásul milyen megközelítés ez, hogy mi van ha a pasinak olyan a hobbija, hogy egy forintja nem marad KÖZÖS élményekre a párjával? De a nő a mumus, amiért szeretne a másik felével néha elmenni wellnessbe, eszem megáll. Az bezzeg már probléma, hogy a nőnek is van egy drágább hobbija. 😂
2021. máj. 9. 09:05
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

"hogy inkább vannak egyedül, minthogy együtt legyenek valakive/l"

Minek legyen valaki olyannal, aki mellett nem lesz jobb az élete, akivel nem boldogabb, mint nélküle.

2021. máj. 9. 09:23
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
#14: olyannal nem jönnek össze, aki sokkal kevesebbet keres mint én, éppen ezért. Nem lesz pénze semmire, és még nem pénzelek egy férfit sem
2021. máj. 9. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!